Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi
  Brendi: ZEBRA

  Set ZEBRA i çelësave-kokave për arpion 1/4" dhe fishekëve me dorezë arpion, 34 copë

  8 469 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Set i çelësave/arpion për kokë me vrimë MULTI. 5 llojet të ndryshme të pranimeve. Dorezë arpioni Zebra, kaçavidë, dy ekstensione me bita, nyje kardanike dhe futer me kokën që ndërrohet shpejt.
  Shifra e produktit: 096501434
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Përmbajtja - 34 copë

  12 Multi çelësa mbjellës 1/4" OK 4-14

  Zebra gidore 1/4"

  Kaçavidha mbjellëse 1/4"

  2 ekstenzione

  1 kyçë kardani

  1 Adapter me kokën që ndërrohet shpejtë

  15 shtojca 1/4" (PH1, PH2, PH3, pranuesi imbus  - 3, 4, 5, 6 mm, TX 10, TX 15, TX 20,TX 25,TX 27,TX 30,TX 40, ZINXHIRI - 0,8X5,5)

  Shtëpiza prej metali 220 x 110 x 35 mm
  products.specs
  EmriVlera
  Dorëza e mjetitMULTI, 1/4"
  Lloji I mbjellësitstandardni, hromirani
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaŠvajcarska
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Përmbajtja - 34 copë

   12 Multi çelësa mbjellës 1/4" OK 4-14

   Zebra gidore 1/4"

   Kaçavidha mbjellëse 1/4"

   2 ekstenzione

   1 kyçë kardani

   1 Adapter me kokën që ndërrohet shpejtë

   15 shtojca 1/4" (PH1, PH2, PH3, pranuesi imbus  - 3, 4, 5, 6 mm, TX 10, TX 15, TX 20,TX 25,TX 27,TX 30,TX 40, ZINXHIRI - 0,8X5,5)

   Shtëpiza prej metali 220 x 110 x 35 mm
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   Dorëza e mjetitMULTI, 1/4"
   Lloji I mbjellësitstandardni, hromirani
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaŠvajcarska
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Përmbajtja - 34 copë

  12 Multi çelësa mbjellës 1/4" OK 4-14

  Zebra gidore 1/4"

  Kaçavidha mbjellëse 1/4"

  2 ekstenzione

  1 kyçë kardani

  1 Adapter me kokën që ndërrohet shpejtë

  15 shtojca 1/4" (PH1, PH2, PH3, pranuesi imbus  - 3, 4, 5, 6 mm, TX 10, TX 15, TX 20,TX 25,TX 27,TX 30,TX 40, ZINXHIRI - 0,8X5,5)

  Shtëpiza prej metali 220 x 110 x 35 mm
  products.specs
  EmriVlera
  Dorëza e mjetitMULTI, 1/4"
  Lloji I mbjellësitstandardni, hromirani
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaŠvajcarska
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë