Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi
  Brendi: ZEBRA

  Set i çelësave/kokë për arpion ZEBRA 1/2" dhe 1/4", 6-këndor me 2 doreza arpion, 59 copë

  25 466 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Set i çelësave-kokë 6 këndor, 1/4" i 3/8", me dy arpion Zebra, kaçavidë, nyje kardanike dhe dy ekstensione
  Shifra e produktit: 096509059
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Përmbajtja e setit 59 pjesë

  12 çelësa mbjellës 1/4" - OK 4-14
  1 gidore Zebra 1/4"
  1 ekstenzion këndor 25mm 1/4"
  1 ekstenzion 150 mm 1/4"
  1 ekstenzion me këndin ndryshues 150 mm 1/4"
  1 kyçë kardani  1/4"
  1 kaçavidhë Zebra , 4- këndore pranuesi i jashtëm 1/4"
  1 adapter me kokën që ndërrohet shpejtë 1/4"
  15 shtojca 1/4" (PH1, PH2, PH3, zingjir 0,8 x 5,5, TX 10, 15, 20, 25, 27, 30, 40.

  19 çelësa mbjellës 1/2" - OK 10-32
  1 gidore Zebra  1/2"
  1  ekstenzion këndor 53mm 1/2"
  1 ekstenzion 125 mm 1/2"
  1 ekstenzion 250 mm 1/2"
  1 kyçë kardani 1/2".
  products.specs
  EmriVlera
  Dorëza1/2" i 1/4", gjashtëkëndor
  Lloji I mbjellësitStandard, nga kromi
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaŠvajcarska
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Përmbajtja e setit 59 pjesë

   12 çelësa mbjellës 1/4" - OK 4-14
   1 gidore Zebra 1/4"
   1 ekstenzion këndor 25mm 1/4"
   1 ekstenzion 150 mm 1/4"
   1 ekstenzion me këndin ndryshues 150 mm 1/4"
   1 kyçë kardani  1/4"
   1 kaçavidhë Zebra , 4- këndore pranuesi i jashtëm 1/4"
   1 adapter me kokën që ndërrohet shpejtë 1/4"
   15 shtojca 1/4" (PH1, PH2, PH3, zingjir 0,8 x 5,5, TX 10, 15, 20, 25, 27, 30, 40.

   19 çelësa mbjellës 1/2" - OK 10-32
   1 gidore Zebra  1/2"
   1  ekstenzion këndor 53mm 1/2"
   1 ekstenzion 125 mm 1/2"
   1 ekstenzion 250 mm 1/2"
   1 kyçë kardani 1/2".
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   Dorëza1/2" i 1/4", gjashtëkëndor
   Lloji I mbjellësitStandard, nga kromi
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaŠvajcarska
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Përmbajtja e setit 59 pjesë

  12 çelësa mbjellës 1/4" - OK 4-14
  1 gidore Zebra 1/4"
  1 ekstenzion këndor 25mm 1/4"
  1 ekstenzion 150 mm 1/4"
  1 ekstenzion me këndin ndryshues 150 mm 1/4"
  1 kyçë kardani  1/4"
  1 kaçavidhë Zebra , 4- këndore pranuesi i jashtëm 1/4"
  1 adapter me kokën që ndërrohet shpejtë 1/4"
  15 shtojca 1/4" (PH1, PH2, PH3, zingjir 0,8 x 5,5, TX 10, 15, 20, 25, 27, 30, 40.

  19 çelësa mbjellës 1/2" - OK 10-32
  1 gidore Zebra  1/2"
  1  ekstenzion këndor 53mm 1/2"
  1 ekstenzion 125 mm 1/2"
  1 ekstenzion 250 mm 1/2"
  1 kyçë kardani 1/2".
  products.specs
  EmriVlera
  Dorëza1/2" i 1/4", gjashtëkëndor
  Lloji I mbjellësitStandard, nga kromi
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaŠvajcarska
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë