Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Set veglash dore, 91 copë

  23 990 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  _
  Shifra e produktit: 096593120
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Seti përfshinë të gjitha artikujtë e zakonshëm dhe të domosdoshëm

  • 1/2" Zebra gidore 72 dhëmbë dhe çelësat mbjellës 6 këndor

  • 1/4" Zebra gidore 72 dhëmbë dhe çelësat mbjellës 6 këndor

  • Zebra Kaçavidhat me boshtin e rrumbullakët

  • Seti i shtojcave (s1ic, РН, PZ, AWB, TX dhe imbusi) me bartësin magnetik 31 copë

  • Darat e kombinuara për instalues të ujit

  • Çekani i teneqepunuesve

  • Kontrolluesi i tensionit


  Seti është i paketuar në shtëpizën plastike me kualitet të lartë me kapakët palues nga alumini.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaTajvan
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Seti përfshinë të gjitha artikujtë e zakonshëm dhe të domosdoshëm

   • 1/2" Zebra gidore 72 dhëmbë dhe çelësat mbjellës 6 këndor

   • 1/4" Zebra gidore 72 dhëmbë dhe çelësat mbjellës 6 këndor

   • Zebra Kaçavidhat me boshtin e rrumbullakët

   • Seti i shtojcave (s1ic, РН, PZ, AWB, TX dhe imbusi) me bartësin magnetik 31 copë

   • Darat e kombinuara për instalues të ujit

   • Çekani i teneqepunuesve

   • Kontrolluesi i tensionit


   Seti është i paketuar në shtëpizën plastike me kualitet të lartë me kapakët palues nga alumini.
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaTajvan
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Seti përfshinë të gjitha artikujtë e zakonshëm dhe të domosdoshëm

  • 1/2" Zebra gidore 72 dhëmbë dhe çelësat mbjellës 6 këndor

  • 1/4" Zebra gidore 72 dhëmbë dhe çelësat mbjellës 6 këndor

  • Zebra Kaçavidhat me boshtin e rrumbullakët

  • Seti i shtojcave (s1ic, РН, PZ, AWB, TX dhe imbusi) me bartësin magnetik 31 copë

  • Darat e kombinuara për instalues të ujit

  • Çekani i teneqepunuesve

  • Kontrolluesi i tensionit


  Seti është i paketuar në shtëpizën plastike me kualitet të lartë me kapakët palues nga alumini.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaTajvan
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë