Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Set i fishekëve dhe çelësave/kokë për arpion me dorezë arpion, 17 copë

  3 590 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  _
  Shifra e produktit: 561425006
  Dërgesa e shpejtë 2-5 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Struktura e setit:

  Gidore  1/4“
  5 copë të çelësave mbjellës 12 këndor OK 6-13
  10 shtojca ¼” (PH1,PH2, PZ1, PZ2, Zinxhir 0,5x4, zinxhir 1X6, imbusa 4 dhe 5, TX 20 dhe 25)
  Adapteri  ¼“
  Shtojca për varje në rryp, me numeracionin e pjesëve të setit.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaTajvan
  Shkruani recenzionin tuaj
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Struktura e setit:

   Gidore  1/4“
   5 copë të çelësave mbjellës 12 këndor OK 6-13
   10 shtojca ¼” (PH1,PH2, PZ1, PZ2, Zinxhir 0,5x4, zinxhir 1X6, imbusa 4 dhe 5, TX 20 dhe 25)
   Adapteri  ¼“
   Shtojca për varje në rryp, me numeracionin e pjesëve të setit.
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaTajvan
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Struktura e setit:

  Gidore  1/4“
  5 copë të çelësave mbjellës 12 këndor OK 6-13
  10 shtojca ¼” (PH1,PH2, PZ1, PZ2, Zinxhir 0,5x4, zinxhir 1X6, imbusa 4 dhe 5, TX 20 dhe 25)
  Adapteri  ¼“
  Shtojca për varje në rryp, me numeracionin e pjesëve të setit.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaTajvan
  products.tags
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë