Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi
  Brendi: ZEBRA

  Set ZEBRA i çelësave-kokave për arpion 1/4" dhe 1/2", 2 doreza arpion dhe ekstensione, 56 copë

  23 399 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  _
  Shifra e produktit: 09651756
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Përmbajtja: 56 pjesë
   Përmbajtja e dërgesës 1/4”
  1 gidore
  1 vazhdues 100 mm
  1 vazhdues 150 mm
  1 vazhdues kyçi
  12 çelësa mbjellës
  Ok 4; 5; 5,5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12;13; 14 mm
   Përmbajtja e dërgesës 1/2”
  1 gidore
  1 vazhdues 125 mm
  1 vazhdues 250 mm
  1 vazhdues kyçi
  19 çelësa mbjellës OK 10; 11; 12; 13; 14;
  15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; 22; 24; 26;27; 28; 30; 32 mm
  1 doreza 1/4”
  1 adapter me kokën shtrenguese që  ndërrohet shpejtë
  15 shtojca 1/4" : PH1, 2, 3;  të rrafshët 0,8x5,5 mm;
  të brendshëm 6-ug. SW 3, 4, 5, 6
  TX 10, 15, 20, 25, 27, 30, 40

   Kutia nga metali me dimenzione 350x260x55mm
  products.specs
  EmriVlera
  Dorëza6-këndor
  Lloji I mbjellësitSetet
  Standard/ I farkuarStandardni
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaTajvan
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Përmbajtja: 56 pjesë
    Përmbajtja e dërgesës 1/4”
   1 gidore
   1 vazhdues 100 mm
   1 vazhdues 150 mm
   1 vazhdues kyçi
   12 çelësa mbjellës
   Ok 4; 5; 5,5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12;13; 14 mm
    Përmbajtja e dërgesës 1/2”
   1 gidore
   1 vazhdues 125 mm
   1 vazhdues 250 mm
   1 vazhdues kyçi
   19 çelësa mbjellës OK 10; 11; 12; 13; 14;
   15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; 22; 24; 26;27; 28; 30; 32 mm
   1 doreza 1/4”
   1 adapter me kokën shtrenguese që  ndërrohet shpejtë
   15 shtojca 1/4" : PH1, 2, 3;  të rrafshët 0,8x5,5 mm;
   të brendshëm 6-ug. SW 3, 4, 5, 6
   TX 10, 15, 20, 25, 27, 30, 40

    Kutia nga metali me dimenzione 350x260x55mm
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   Dorëza6-këndor
   Lloji I mbjellësitSetet
   Standard/ I farkuarStandardni
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaTajvan
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Përmbajtja: 56 pjesë
   Përmbajtja e dërgesës 1/4”
  1 gidore
  1 vazhdues 100 mm
  1 vazhdues 150 mm
  1 vazhdues kyçi
  12 çelësa mbjellës
  Ok 4; 5; 5,5; 6; 7; 8; 9; 10; 11; 12;13; 14 mm
   Përmbajtja e dërgesës 1/2”
  1 gidore
  1 vazhdues 125 mm
  1 vazhdues 250 mm
  1 vazhdues kyçi
  19 çelësa mbjellës OK 10; 11; 12; 13; 14;
  15; 16; 17; 18; 19; 20; 21; 22; 24; 26;27; 28; 30; 32 mm
  1 doreza 1/4”
  1 adapter me kokën shtrenguese që  ndërrohet shpejtë
  15 shtojca 1/4" : PH1, 2, 3;  të rrafshët 0,8x5,5 mm;
  të brendshëm 6-ug. SW 3, 4, 5, 6
  TX 10, 15, 20, 25, 27, 30, 40

   Kutia nga metali me dimenzione 350x260x55mm
  products.specs
  EmriVlera
  Dorëza6-këndor
  Lloji I mbjellësitSetet
  Standard/ I farkuarStandardni
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaTajvan
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë