Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Sanitari

  Popular products from category Sanitari

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Set vida me upa për montim të lavamanit

  305 RSD me TVSH-në
  -

  Set vida me upa për montim të WC tualetit

  0905901680
  435 RSD me TVSH-në
  -

  Rubinet vaske, ANDA, 35mm

  SACAN3
  6 690 RSD me TVSH-në
  Rubinet vaske Anda ka mikser me shtroja nga qeramika e cila ka një vit garanci. Për instalim të lehtë dhe të thjeshtë, vjen me 2 copa tuba brinox 35 cm × 3/8" dado, S/S, zorrë të brendshme EPDM, hollanderë nga tunxhi. Aeratori është me diametër M22, dhe mikseri është 35mm. Vjen me tubin për kokën e dushit (1,5 m s/s me mbështjellje të dyfishtë, tubi i brendshmë EPDM) dhe me dorezën e dushit (5 funksione, ABS, e kromuar). Dizajni elegant dhe i thjeshtë përshtatet bukur në çdo enterier. Garancia për trupin e rubinetit është 5 vjet.

  Rubinet vaske, REA, 35mm

  SACREA3
  7 100 RSD me TVSH-në
  Rubinet vaske Rea ka mikser me shtroja nga qeramika e cila ka një vit garanci. Aeratori është me diametër M22, dhe mikseri është 35mm. Vjen me tubin për kokën e dushit (1,5 m s/s me mbështjellje të dyfishtë, tubi i brendshëm EPDM) dhe me dorezën e dushit (5 funksione, ABS, e kromua). Garancia për trupin e rubinetit është 5 vjet.

  Rubinet lavamani, ANDA, me shtypje (rrjedhje) të lartë, 35mm

  SACAN4
  5 990 RSD me TVSH-në
  Bateri për lavaman kuzhine Anda tub derdhjeje/rrjedhje uji të madhe, ka mikser me shtroja nga qeramika e cila ka një vit garanci. Për instalim të lehtë dhe të thjeshtë vjen me setin për montim (përfshinë vidhat, rondelet dhe izoluesit), 2 copë të gypave fleksibël brinox 35 cm × 3/8" dado, S/S, tub të brendshëm EPDM, hollandere nga tunxhi. Aeratori është me diametër M22, dhe mikseri është 35mm. Dizajni elegant dhe i thjeshtë përshtatet bukur në çdo enterier, ndërsa rrjedhja e madhe ofron larje të sigurt të enëve. Garancia për trupin e rubinetit është 5 vjet.

  Gyp fleksibël Brinox, F1/2''xF1/2''

  265 RSD me TVSH-në
  -

  Gyp fleksibël Brinox, F1/2''xM1/2''

  265 RSD me TVSH-në
  -

  Gyp fleksibël Brinox, F3/8''xF1/2''

  255 RSD me TVSH-në
  -

  Gyp fleksibël Brinox, F3/8''xF3/8''

  229 RSD me TVSH-në
  -

  Sanitari

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene