Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Rrobet e punës

  banner

  Popular products from category Rrobet e punës

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Xhaketë pune, Diolen

  1 950 RSD me TVSH-në
  Xhaketë pune e bërë nga diolen, me prerje të drejtë dhe jakë klasike. E lehtë për t’u mirëmbajtur. Kapëset janë të fshehura dhe të mbuluara me shiritin velcro. Ka dy xhepa në pjesën e sipërme dhe dy xhepa të pjerrët. Mëngët përfundojnë me manshetë e cila, së bashku me shiritin elastik në pjesën e belit siguron rehati gjatë veshjes

  Pantallona pune, pa mbajtës (tregerë), Diolen

  1 750 RSD me TVSH-në
  Pantallona që mund të kombinohen shumë lehtë në kostum pune. Janë të bëra nga materiali diolen. Diolen është kombinim i 35% të pambukut dhe 65% të poliesterit. Kjo e bën atë material të qëndrueshëm, por gjithashtu shumë të rehatshëm për t’u veshur dhe për të lëvizur lirshëm. Pantallonat kanë dy xhepa të hapur nën bel, shiritin elastik në pjesën anësore dhe mirëmbajtja e tyre është shumë e lehtë. Ngjyrë – blu e errët

  Pantallona pune, mbajtës pantallonash (tregerë), Diolen

  1 650 RSD me TVSH-në
  Pantallona që mund të kombinohen shumë lehtë në kostum pune. Janë të bëra nga materiali diolen. Diolen është kombinim i 35% të pambukut dhe 65% të poliesterit. Kjo e bën atë material të qëndrueshëm, por gjithashtu shumë të rehatshëm për t’u veshur dhe për të lëvizur lirshëm. Mbajtësit (tregeret) janë bërë me shirit elastik që mundëson përshtatjen e lehtë me trupin dhe mbajnë pantallonat në vend. Mbajtësit (tregeret) kapen përmes kapëseve plastike. Ngjyrë – blu e errët

  Xhaketë pune, Diolen Stone

  3 850 RSD me TVSH-në
  Xhaketë pune, Diolen Stone, xhaketë dyngjyrëshe shumë praktike dhe funksionale. E bërë nga dioleni dhe mundëson lëvizjen e lirë dhe mirëmbahet lehtë. Ka kapëse të fshehura dhe 5 kopsa shtesë që me mansheta në mëngë parandalojnë depërtimin e ajrit të ftohtë. Ka dy xhepa në lartësinë e gjoksit dhe xhepa të pjerrët anash si dhe një xhep në mëngën e majtë

  Pantallona pune, pa mbajtës (tregerë), Diolen Stone

  3 600 RSD me TVSH-në
  Pantallona që mund të kombinohen shumë lehtë në kostum pune - Stone. Diolen është kombinim i 35% të pambukut dhe 65% të poliesterit. Kjo e bën atë material të qëndrueshëm, por gjithashtu shumë të rehatshëm për t’u veshur dhe për të lëvizur lirshëm. Pantallonat kanë dy xhepa të hapur nën bel dhe një xhep anash, në anën e djathtë . Kanë përforcime në gjunjë që mbyllen me shiritin velcro. Në pjesën e poshtme të këmbëve nga brenda kanë përforcime në formë trekëndëshi. Pantallonat janë me ngjyrë gri të errët, ndërsa të gjitha përforcimet janë me ngjyrë të zezë

  Pantallona pune, mbajtës pantallonash (tregerë), Diolen Stone

  4 550 RSD me TVSH-në
  Pantallona dyngjyrëshe me mbajtës (tregera) që kanë disa përforcime. Pantallonat janë me ngjyrë gri të errët, ndërsa të gjitha përforcimet janë me ngjyrë të zezë. Në pjesën e përparme kanë xhepa drejtkëndëshe që janë të dobishëm për vendosjen e veglave të nevojshme. Nën belin e ngritur gjenden xhepa të pjerrët dhe një xhep anash, në pjesën e këmbës së djathtë. Në anën e pasme janë dy xhepa që mbyllen me shiritin velcro. Përforcimet janë të vendosura në gjunjë dhe në pjesën e poshtme, në pjesën e brendshme të këmbëve. Mbajtësit (tregerët) kanë shiritin elastik që mundësojnë mbërthim të rehatshëm dhe të besueshëm

  Kominoshe, Diolen Stone

  6 390 RSD me TVSH-në
  Kominoshe dyngjyrëshe – kombinim i ngjyrës së zezë dhe gri të errët. Janë të lehta për mirëmbajtje dhe të bëra nga dioleni (kombinim i 35% të pambukut dhe 65% të poliesterit). Ka xhepa të qepur në pjesën e gjoksit si dhe në pjesën e këmbëve anash. Përveç kësaj, ka edhe xhepa të pjerrët nën pjesën e belit të kominosheve që mbyllen përmes shiritit velcro. Ka përforcime në pjesën e gjunjëve dhe të bërrylave.Mbyllet përmes 6 kopsave.

  Pantallona pune, Diolen Star

  3 700 RSD me TVSH-në
  Xhaketë pune, Diolen Star, me jakë klasike. Xhaketë solide dhe praktike që përdoret në veprimtari të ndryshme. E bërë nga dioleni (65% poliester, 35% pambuk) dhe përshtatet në trup në mënyrë optimale. Ka dy xhepa në lartësinë e gjoksit dhe dy xhepa të pjerrët në pjesën e poshtme të saj. Shiriti elastik në pjesën e belit dhe anash si dhe mbërthim me palosje/mbivënie ofrojnë rehati dhe mbrojnë nga depërtimi i drejtpërdrejtë i të ftohtit. Mëngët kanë përforcim shtesë. Ngjyra – kombinim i ngjyrës gri të errët dhe të lehtë

  Pantallona pune, pa mbajtës (tregerë), Diolen Star

  3 600 RSD me TVSH-në
  Pantallona që mund të kombinohen shumë lehtë në kostum pune - diolen star. Diolen është kombinim i 35% të pambukut dhe 65% të poliesterit. Kjo e bën atë material të qëndrueshëm, por gjithashtu shumë të rehatshëm për t’u veshur dhe për të lëvizur lirshëm. Ka dy xhepa me hapje të pjerrëta në pjesën e përparme, një xhep nën bel në pjesën e pasme. Në pjesën mbi gju ka xhepa të qepur dhe ka përforcime për gjunjët që mbulohen me shiritin velcro në pjesën e poshtme. Ngjyra – kombinim i ngjyrës gri të errët dhe të lehtë