Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Ribatinat blind

  Popular products from category Ribatinat blind

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Dado 6-këndore e verbër

  12,36 RSD me TVSH-në
  Dado e shurdhër gjashtëkëndore me kokë të vogël të shtypur dhe filetë të brendshme. Është bërë nga çeliku i galvanizuar në formë të ulët.

  Dado 6-këndore e verbër, kokësheshtë

  11,21 RSD me TVSH-në
  Dado e shurdhër gjashtëkëndore me kokë të rrafshët dhe filetë të brendshme. Është bërë nga çeliku i galvanizuar.

  Dado 6-këndore e verbër, kokëzhytëse

  14,58 RSD me TVSH-në
  Dado e shurdhër gjashtëkëndore me kokë të vogël të shtypur dhe filetë të brendshme. Është bërë nga çeliku i galvanizuar në formë të ulët.

  Perçinë cilindrike e verbër

  14,27 RSD me TVSH-në
  Perçinë e verbër cilindrike blind me kokë të shtypur dhe filetë të brendshme. Është bërë nga alumini.

  Perçinë alumini me filetë, kokësheshtë

  14,48 RSD me TVSH-në
  Perçinë alumini me filetë të brendshme dhe kokë të rrafshët.

  Perçinë e çeliktë me filetë, e dhëmbëzuar

  14,69 RSD me TVSH-në
  Perçinë me filetë të brendshme dhe kokë të ulët, të rrafshët, e cila është e dhëmbëzuar nga jashtë. Është e bërë nga çeliku.

  Perçinë e çeliktë me filetë, kokësheshtë, e dhëmbëzuar

  11,15 RSD me TVSH-në
  Perçinë me filetë të brendshme dhe kokë të rrafshët, e cila është e dhëmbëzuar nga jashtë. Është e bërë nga çeliku.

  Perçinë e çeliktë me filetë, kokëzhytëse

  11,57 RSD me TVSH-në
  Perçinë me filetë të brendshme dhe kokë të vogël të rrafshët. Është e bërë nga çeliku.

  Perçinë 6-këndore e verbër

  4,49 RSD me TVSH-në
  Perçinë 6-këndore e verbër me kokë të vogël të shtypur dhe filetë të brendshme. Është bërë në formë të ulët nga çeliku i galvanizuar.