Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Pllakat prerëse dhe gdhendëse

  banner

  Popular products from category Pllakat prerëse dhe gdhendëse

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Disku prerës ZEBRA LongLife & Speed, çelik i pandryshkshëm

  249 RSD me TVSH-në
  • Jetëgjatësia e jashtëzakonshme dhe shpejtësia e lartë e prerjes • Veçanërisht e përshtatshme për materiale të plota • Skajet prerëse precize • I pamundësuar efekti “Kick-back”

  Disku prerës ZEBRA Speed

  229 RSD me TVSH-në
  Shpejtësi e jashtëzakonshme e prerjes • Veçanërisht e përshtatshme për materiale të plota • Skajet prerëse precize

  Disku prerës PERFORMANCE, çelik i pandryshkshëm

  209 RSD me TVSH-në
  • Performanca të jashtëzakonshme në materiale të holla • Veçanërisht e përshtatshme për profile dhe llamarinë • Skajet prerëse precize

  Disku prerës STANDARD

  149 RSD me TVSH-në
  Performanca standarde në materiale të plota • Rezistencë e lartë ndaj thyerjes

  Disku prerës RED LINE

  109 RSD me TVSH-në
  Performanca standarde në materiale të plota • Disqe prerëse për procese më pak kërkuese të prerjes • Rezistencë e lartë ndaj thyerjes

  Disku prerës BASIC

  73,44 RSD me TVSH-në
  Performanca standarde në materiale të holla • Veçanërisht e përshtatshme për profile dhe llamarinë • Rezistencë e lartë ndaj thyerjes

  DISKU MPREHËS ZEBRA ÇELIK

  449 RSD me TVSH-në
  Paketimi 1 copë

  DISKU MPREHËS STANDARD, ÇELIK

  250,33 RSD me TVSH-në
  Paketimi 1

  RED LINE DISKU MPREHËS

  219 RSD me TVSH-në

  Pllakat prerëse dhe gdhendëse

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  Elbrus jakna
  banner