Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Puntot ndërtimore dhe daltat

  Popular products from category Puntot ndërtimore dhe daltat

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Turjelë për pllaka qeramike

  1 050 RSD me TVSH-në
  -

  Daltë për kanale SDS-plus

  0648853250
  3 290 RSD me TVSH-në
  Dimensionet 25/4mm

  Turjelë Quadro për muratorë, 4-spirale, SDS-Max

  6 390 RSD me TVSH-në
  -

  Daltë e rrafshët vetë-mprehëse SDS-Max

  0647872427
  10 750 RSD me TVSH-në
  Dimensionet: 35/5mm

  Daltë e rrafshët SDS-Max

  3 600 RSD me TVSH-në
  -

  Daltë e rrafshët SDS-Max Red-line

  1 950 RSD me TVSH-në
  -