Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Programi Dush

  Popular products from category Programi Dush

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Set vida me upa për montim të lavamanit

  305 RSD me TVSH-në
  -

  Set vida me upa për montim të WC tualetit

  0905901680
  435 RSD me TVSH-në
  -

  CARBALO set dushi, i bardhë, dorezë, 5 lloje të sprucimit/spërkatjes dhe zorrë

  SA330895
  2 090 RSD me TVSH-në
  Set dushi i përshtatshëm për bojlerë rrjedhës me dalje për dush prej 1/2". Mundësi e rregullimit të 5 lloje të sprucimit/rrjedhjes nga e cila gjë përfitojnë të gjithë blerësit. Diametri i kokës së dushit është 110 mm, dhe zorra është 150 cm. Finishi (dukja përfundimtare) është në ngjyrë të bardhë dhe ka mbrojtje nga gurët/gëlqerja.

  CARBALO set dushi, i bardhë, me gjerësi 60 cm, dorezë dhe zorrë

  SA330893
  2 790 RSD me TVSH-në
  Set dushi Ocean Carballo përbëhet nga doreza e dushit, zorra dhe mbajtësja/konzola për montim. Doreza e dushit ka 5 lloje të sprucimit/rrjedhjes. Diametri i kokës së dushit është 110mm, kurse tubi është me gjatësi prej 150cm. Është me ngjyrë të bardhë

  Zorrë dushi 1,5m, PVC e bardhë

  CPVC15
  275 RSD me TVSH-në
  Tub dushi i bërë me spirale dhe hollanderë nga polimeri. Gjatësia e tij totale është 150cm me diametër të brendshëm prej 8mm.

  Zorrë dushi 1/2''x200cm, kromuar p4

  TECB3371
  1 650 RSD me TVSH-në
  Tub dushi i bërë me spirale nga polimeri dhe me hollanderë nga metali. Gjatësia e tij totale është 200cm me diametër të brendshëm prej 8mm. I paraparë për presionin deri në 5bar. I kromuar.

  Zorrë dushi 2 m, PVC e bardhë

  CPVC20
  435 RSD me TVSH-në
  Tub dushi i bërë me spirale dhe hollanderë nga polimeri. Gjatësia e tij totale është 200cm me diametër të brendshëm prej 8mm.

  Zorrë dushi, PVC, holenderë metalikë, 1,5m, 1/2''

  TB3012
  1 450 RSD me TVSH-në
  Tub dushi i bërë nga polimeri dhe me hollanderë nga metali. Gjatësia e tij totale është 150cm me diametër të brendshëm prej 8mm. I paraparë për presionin deri në 3bar.

  Mbajtës i kokës së dushit,për shufrën rrëshqitëse 20,6 mm, i kromuar

  TECB3388
  920 RSD me TVSH-në
  Mbajtës i kokës së dushit,për mbajtësen rrëshqitëse me shufër rrëshqitëse. I paraparë për shufrat rrëshqitëse me 20,6 mm. I mundur rregullimi i këndit të kokës së dushit. Materiali përfundimtar: kromi.

  Programi Dush

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene