Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lubrifikuesit

  Popular products from category Lubrifikuesit

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  CUT+COOL pastë ftohëse-lubrifikuese gjatë përp. mak. PERFECT, 500 ml

  0893050010
  7 090 RSD me TVSH-në
  CUT+COOL pasta për prerje dhe shpuarje PERFECT përdoret për përpunimet e rënda makinerike të çelikut me forcë të madhe shtrënguese, çelikët e shtretërve në formë gjyle, legurës së zezë etj. Kjo pastë ofron përdorim të sigurtë dhe efikas, zgjatë jetën e mjetit, mbron nga korozioni dhe mund të zbatohet tek saldimi apo si lubrifikues. Ky produkt gjatë përdorimit nuk ka ndikim të dëmshëm në sipërfaqen e punës dhe nuk përmban klor, sulfur, fosfor, silikon, rrëshirë dhe tretës.

  HHS 2000 Lubrifik. gjysmësint. rez. shtypje, sprej500ml

  859 RSD me TVSH-në
  Lubrifikuesi ngjitës në sprej paraqet vajin shumëdedikues gjysmësintetik pë lubrifikim jashtëzakonisht stabil ndaj presionit të madh. Ka kapilaritet shumë të mirë dhe lubrifikon vendet me qasje të vështirë duke i mbrojtur nga korozioni. Falë ngjitjes së mirë nuk vjen deri te rënia e lyerësit nga sipëfaqet rrotulluese. Nuk i dëmton masat plastike dhe është neutrale në bazametet e emajluara. Ky mjet është i qëndrueshëm ndaj ujit spërkatës dhe të njelmët, acidet e dobëta dhe bazat. Ka ngjyrë të verdhë dhe nuk përmban silikon, rrëshirë dhe acide. Pakoja transportuese 12 copë.

  CUT+COOL vaj ftohës-lubrifikues gjatë përp. mak., 5 lit.

  08930501
  20 590 RSD me TVSH-në
  CUT+COOL vaji universal prerës përdoret për përpunimet e mesme dhe të rënda makinerike.

  HHS 5000 Lubrifik. i brendshëm, rezist. temp 500ml

  08931063
  5 590 RSD me TVSH-në
  Lubrifikuesi sintetik në sprej HSS 5000 paraqet vajin sintetik me PTFO që është jashtëzakonisht i qëndrueshëm ndaj temeperaturës. Është i përshtatshëm për vendet ku ka qasje të vështirë dhe arrin atje ku vaji duhet të veproj. Sigurtë dhe gjatë mbron nga korozioni, nuk ka oksidim, nuk ka mbeturina nga koksimi, nuk e dëmton plastikën, zaptuesit dhe sillet neutral ndaj bazamenteve të emajluara. Ky mjet është i qëndrueshëm ndaj ujit spërkatës dhe ujit të njelmët, acidet e dobëta dhe bazat. Ka ngjyrë transparente dhe nuk pëmban silikon, rrëshirë dhe acide. Pakoja transportuese 12 copë.

  HSW 100 Sprej lubrifikant, 500ml

  0893104500
  769 RSD me TVSH-në
  Yndyra e bardhë në formë spreji HSS 100 me erë të butë, ka përdorim univerzal. Ky lubrifikues me kualitet të lartë është prodhuar me përzierjen e yndyrës nga kalciumi dhe litiumi, nga vaji mineral bazik. Mirë mbron nga uji dhe lagështia, dhe me efikasitet zvogëlon fërkimin në sipërfaqet që lubrifikohen. Ky mjet praktikisht zbatohet fal fiskajës që mund të sillet për 360 shkallë dhe gypin për zbatimin në vendet me qasje të vështirë.

  CUT+COOL vaj ftohës-lubrifikues përpunim mak., sprej, 400ml

  0893050004
  1 790 RSD me TVSH-në
  CUT+COOL vaji universal prerës dhe ftohës përdoret tek përpunimet me dorë dhe mesatarisht të rënda makinerike. Ky sprej mbron dhe eviton ngjitjen e pjesës së përpunuar për mjeti. Ky mjet gjatë mbron nga korozioni pa veprimin e konzervimit, derisa toleranca e mjeteve të përpunuara është brenda kufinjve të ngushtë të paraparë.

  HHS FLUID Lubrifik. depërtues, rez. shtypje, 500ml

  08931064
  3 090 RSD me TVSH-në
  HSS FLUID paraqet yndyrën në formë lëngu në sprej me DUO-EFEKTIN me të cilin mundësohet shpërndarje si vaj dhe ngjitje si yndyrë. Depërton në zbrazëtira, mbron nga korozioni dhe arrin atje ku yndyra e përparshme nuk ka mundur. Kjo yndyrë ofron lubrifikim të gjatë në vendin i cili lubrifikohet pa rënie. Ka kompatibilitet me materialet e ndryshme, amortizon zërin dhe vibrimet. Eshtë rezituese ndaj ujit spërkatës dhe ujit të njelmët, acideve të dobëta dhe bazave. Ka ngjyrë të verdhë dhe nuk përmban silikon, rrëshirë dhe acide.

  MULTI Sprej - vaj universal për mirëmbajtje, 400ml

  089305540
  779 RSD me TVSH-në
  Vaji univerzal për mirëmbajtje përdoret për 5 fusha të zbatimit. Heq fundërrinën dhe korozionin me depërtimin e vet të shpejtë, lubrifikon dhe eviton kërcitjen dhe fishkëllimën duke zvogëluar fërkimin dhe ngarkesën në lidhjet lëvizëse që lubrifikohen. Ky mjet me efikasitet depërton në papastërti, mbeturinat e yndyrërave lyerse, refuzon ujin dhe lagështinë dhe ofron përcueshmëri të mirë në elektrokontaktet. Nuk përmban rrëshirë, acide dhe nuk i dëmton gomat, ngjyrat dhe plastikën. Pakoja transportuese është 12 copë.

  Sprej për mirëmbajtje dhe lubrifik. të thatë 300ml

  0893224
  999 RSD me TVSH-në
  Spreji për kujdes dhe lubrifikim mbron dhe kultivon pjesët plastike dhe nga goma nga vjetërsimi dhe dëmtimi në automjete, pajisje teknike, dhe aparatet shtëpiake. Ky sprej formon shtresën e hollë lubrifikuese me plotë sintetik që nuk zhytet dhe nuk bëhet me yndyrë. Falë mbrojtjes ANTI SLIP nga fërkimi i eliminon kërcitjet dhe fishkëllimat në pjesët plastike. Ky mjet lehtë lyhet, refuzon ujin dhe lagështinë, nuk vjetrohet, ofron mbrojtje afatgjate UV dhe është rezistues në temperaturat e larta.