Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Pistoletat dhe mjetet

  Popular products from category Pistoletat dhe mjetet

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Pistoletë për shkumë PUR, ECO plastike, ngj. portokallie

  18911520
  820 RSD me TVSH-në
  Pistoleta me konstrukt të thjeshtë dedikuar për lyerjen e pur shkumës me pistoletë. Gypat plotësues PVC mundësojnë aplikimin në vendet e papërshtatshme. Gypi është nga celiku që nuk ndryshket me difuzorë të mesinguar, dorza nga PVC.

  Pistoletë për shkumë PUR, ECO plastike, ngj. kuq/zi

  189115210
  1 650 RSD me TVSH-në
  Pistoleta plastike për lyerje të pur shkumës me pistoletë. Ka gyp nga çeliku që nuk ndryshket me ribatinën nga mesingu në maje. Falë peshës së madhe dhe dorzës PVC ergonomike pistoleta mirë flen në dorë. Është e lehtë për përdorim dhe ka gypat shtesë PVC për aplikimin në vendet me qasje të vështirë.

  Pistoletë për shkumë PUR, ECO metalike, e kuqe

  189115220
  2 390 RSD me TVSH-në
  Pistoleta metalike për lyerjen e pur shkumës me pistoletë. Ka gypin nga çeliku që nuk ndryshket me difuzorin e mesinguar në maje. Bartësi i bombolës për shkumë është i mbuluar me PTFE për të cilën nuk ngjitet pur shkuma. Konstruksion të fortë, i lehtë për përdorim. Ka gypa shtues PVC për aplikim në vendet me qasje të vështirë.

  Pistoletë për shkumë PUR, PROFESSIONAL, PTFE e zezë

  189115230
  3 190 RSD me TVSH-në
  Pistoleta për pur shkumën professional shërben për lyerje profesionale të pur shkumës me pistoletë. Ka konstrukcion të fortë dhe dizajn të mirë. Fal dorzës së saj ergonome ky mjet flen mirë në dorë. Pistoleta ka kualitet të jashtëzakonshëm, komplet e mbuluar me shtresën PTFE çka mundëson që pur shkuma mos të ngjitet për trupin e pistoletës. Dadoja për rregullimin e qarkullimit gjendet nga ana e përparme e dorzës, kështu që mundëson shfrytëzimin e pistoletës me një dorë.

  Pistoletë për 600ml/310ml, e përforcuar me alumin

  1891134315
  2 390 RSD me TVSH-në
  Pistoleta nga alumini me konstruksion të përforcuar me tapa metalike me fileta, dedikuar për nxjerrjen e masave të paketuara në foliot prej 600ml/400ml, si dhe për kartushet 310ml.

  Pistoletë për fishekë, 310 ml, dorezë PVC

  1891852
  1 450 RSD me TVSH-në
  Pistole për kartush. E fuqishme e bërë nga plastika e fortë me mbajtës rrotullues kartushësh dhe buton për lirimin e pistonit shtytës

  Pistoletë metalike për kartushe

  1891854
  1 450 RSD me TVSH-në
  Pistoleta e fortë metalike me mbajtësin rrotullues të kartushes dhe sustën për lirimin e pistonit shtytës.

  Pistoletë dore për kartushe

  0891001
  2 790 RSD me TVSH-në
  Pistoleta e lehtë metalike me dizajn të thjeshtë dedikuar për kartushet prej 310ml.

  Pistoletë dore për kartushe me dorëz PVC

  089100
  10 600 RSD me TVSH-në
  Pistoletë jashtëzakonisht e fortë metalike me dorzën e balansuar. Dorza e rregulluar ergonome e bartur kah mesi i pistoletës zvogëlon "lakimin" e kartushës dhe lodhjen e dorës gjatë punës. Pakoja transportuese 10 copë.