Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Përpunimi I materialit / prerja / shpuarja / gdhendja

  Popular products from category Përpunimi I materialit / prerja / shpuarja / gdhendja

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Turjela spirale HSS për çelik, RED LINE

  48,96 RSD me TVSH-në
  Puntoja spirale e gdhendur HSS RED LINE e kalitur në avull, me majën e gdhendur në mënyrë kryqëzore prej 135 shkallësh përdoret për shpuarjen precize të çelikut. Falë konstruksionit të saj të shkurtër kjo punto garanton shpuarje precize, derisa maja vetpërqëndruese ofron përqëndrim të shkëlqyeshëm edhe në materialet e rrumbullakta pa nevojë për shënim paraprak me pikësor. Puntoja spirale HSS RED LINE është përpunuar me precizitet gjeometrik dhe ofron kualitet të siguruar të vrimave të shpuara. Kjo punto mund të zbatohet në makinat shpuese në formë shtylle, elektrike, industriale, dhe me bateria. Gjatësia totale e puntos është 49mm, diametri i puntos është 2mm, e gjatësia e lugut për ashklën është 24mm.

  Set turjela spirale HSS, REDLINE, (1 - 10mm), 19 copë

  06247001
  2 990 RSD me TVSH-në
  _

  Set turjela spirale HSS, REDLINE, (1,5-6,5mm), 13 copë

  0624701
  1 290 RSD me TVSH-në
  -

  Turjela spirale HSS për çelik, ZEBRA

  149 RSD me TVSH-në
  Puntoja spirale e gdhendur e kualitetit të lartë HSS ZEBRA përdoret për shpuarjen e çelikut. Me konstruksionin e saj të shkurtër mundëson shpuarje precize, derisa maja e gdhendur kryqëzore me këndin prej 130 shkallësh siguron përqëndrim preciz edhe në materialet e rrumbullakëta duke eleminuar nevojën për pikësor. Kjo punto spirale e kalitur në avull siguron kualitet konstant të vrimave të shpuara me precizitet të lartë dhe jetë të gjatë pune duke ofruar fërkim të zvogluar dhe nxehje të puntos. Kjo punto mund të zbatohet në makinat shpuese në formë shtylle, elektrike, industriale, dhe me bateria. gjatësia totale e puntos është 22mm, diametri i puntos është 0.5mm, kurse gjatësia e lugut të ashklës është 6mm.

  Set turjela për metal HSS, Zebra, (1-10mm), 19 copë

  0624000001
  10 790 RSD me TVSH-në
  -

  Set filetues të brendshëm dore HSS, Optimum

  1 019 RSD me TVSH-në
  -

  Turjelë e zgjatur HSS Zebra, 340 DIN

  499 RSD me TVSH-në
  Turjela spirale me cilësi të lartë HSS ZEBRA përdoret për shpimin e çelikut. Me konstruksionin e saj të shkurtër, mundëson shpime precize, ndërsa maja e mprehur në mënyrë të tërthortë me kënd prej 13 shkallë siguron centrim të saktë, duke eliminuar nevojën për shënjuesin.

  Turjelë spirale e dyanshme HSS

  159 RSD me TVSH-në
  Puntoja e dyanshme e gdhendur HSS e kalitur në avull, me maje të gdhendur kryqëzore prej 118 shkallëve përdoret për shpuarjen e llamarinave të holla celiku, pop ribatinave dhe vidhave, e posacërisht është e përshtatshme për përpunim me dorë të materialeve të holla. Kjo punto stabile HSS me konstruksionin e vet të shkurtër garanton shpuarje precize, e falë majës vetpërqëndruese mundëson përqëndrim të shkëlqyeshëm edhe me materialet e rrumbullakta pa nevojë për shënim paraprak me pikësor. Kjo punto mund të zbatohet në makinat shpuese në formë shtylle, elektrike, industriale, dhe me bateria. Gjatësia totale e puntos është 46mm, diametri i puntos është 3mm, e gjatësia e lugut për ashklën është 11mm.

  Përpunimi I materialit / prerja / shpuarja / gdhendja

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  banner