Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Përfitimet e blerjeve në internet

  Përkrahja telefonike

  Informohuni duke thirrur qendrën tonë Call dhe mësoni përgjigjet në të gjitha pyetjet tuaja në lidhje me asortimentin e prodhimeve Wurth dhe porosisë së tyre.

  Dërgesa e shpejtë dhe falas

  Kurseni kohën dhe paratë në porositë me vlerë të përgjithshme mbi 1900 din sepse Wurth ju qarros me dërgesën falas në adresën tuaj, përmes shërbimeve koriere.

  Kualiteti i verifikuar

  Jini të sigurtë çka po bleni, përmes blerjes së drejtpërdrejtë nga kompania me renome me traditë të gjatë që për të gjitha prodhimet siguron kualitet dhe performanca optimale.

  75 vjet përsosëshmëri

  Tre milion blerës në të gjithë botën kanë besim në kualitetin dhe ofertën e Wurth që ka mbi 125. 000 artikuj në mbi 80 shtete.

  Satisfakcioni i garantuar

  Të gjitha prodhimet Wurth kalojnë kontrollimin e detajuar – porositni dhe binduni për këtë.

  Provoni para blerjes

  Të gjithë artikujt e prezantuar në E-shopin Wurth mund t'i shikoni drejtpërdrejtë dhe t'i provoni te ndonjë nga objektet tona  Pick & Go.

  Kushtet e posaçme

  Regjistrohuni në e-shopin tonë dhe kënaquni me kushtet e posaçme, si historitë e blerjes, statusi i porosisë dhe benefite tjera që i gëzojnë vetëm blerësit e regjistruar.

  Të siguruara garancioni dhe servisimi

  Çdo prodhim i yni është i mbuluar me kushte garantuese, si dhe me rrjetin e serviseve që shpejtë dhe lehtë siguron riparimin e aparatit tuaj madje edhe jashta afatit garantues.