Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Pejzat Oplatol dhe Fiberglas

  Popular products from category Pejzat Oplatol dhe Fiberglas

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Vaj universal për kallëpe druri dhe metali

  08931091
  15 250 RSD me TVSH-në
  Vaji i koncentruar mveshës në bazë sintetike për tretje me ujë ku formohet mulzion i lartë i yndyrës. Përdoret për mveshjet nga druri dhe metali dhe siguron shkëlqim të lartë të sipërfaqeve nga betoni. Me përdorimin e këtij mjeti evitohet ngjitja e betonit për mveshjet.

  Fibër sintetike për beton

  15195360012
  550 RSD me TVSH-në
  Pejëzat fiberglas të përpunuara nga polipropileni përdoren si shtesë betonit apo malterit për përforcim me qëllim të realizimit të rezistencës më të mirë ndaj goditjeve, elasticitetin e shtuar, paraqitjen më të vogël të plasaritjeve, mosdepërtueshmërinë më të mirë të ujit dhe për ngjitje të betonit në bazament.