Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Pastruesit, pastruesit e yndyrës dhe kultivimi I sipërfaqeve

  Popular products from category Pastruesit, pastruesit e yndyrës dhe kultivimi I sipërfaqeve

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Pastë për larje të duarve, ngj. portokalli, 5kg

  18939541
  4 950 RSD me TVSH-në
  Xheli special me dozues për larje të përditshme të duarve. Ka aromë të mirë portokalli, i përshtatshëm për përdorim në çdo puntori. Xheli vihet në duar të thata, mirë fërkohen e pastaj shpërlahen me ujë.

  Pastë për larjen e duarve, 4000ml

  0893900000
  4 150 RSD me TVSH-në
  Pasta natyrale për larjen e duarve pastron duart plotësisht dhe pa vështirësi, duke mbrojtur dhe ushqyer gjithashtu lëkurën. Kjo pastë për larjen e duarve është testuar dermatologjikisht, ka erë të këndshme, është pa alkool, vajra silikoni dhe sapun. Pasta zbërthehet biologjikisht dhe pH është neutral. Paketimi 6 copë.

  Pastë për larjen e përditshme të duarve, 1kg

  435 RSD me TVSH-në
  Pastë e biodegradueshme për larje të përditshme të duarve, e përshtatshme për përdorim në çdo punëtori. Është prodhuar në bazë të detergjenteve anionikë me shtim të glicerinës. Pas përdorimit, lëkura mbetet e lagësht dhe elastike. Nuk përmban rërë.

  BMF Pastrues për makina me presion (lavazh), 5 lit.

  08931182
  7 150 RSD me TVSH-në
  Pastruesi nga deterxhenti dhe pastruesi i yndyrës për heqjen e ndytësirave të lehta dhe të mesme nga yndyra dhe vaji. Nuk është agresiv për gomë, plastik, ngjyra, llaqe. I pasur me inhibitorë të korozionit që evitojnë paraqitjen e korozionit në metal pas përdorimit. Lyhet me dorë apo aparatin me presion, sipas udhëzimit për përdorim dhe koncentrimit të parashkruar, nuk përmban fosfate, silikoni AOX. Biotretës. Për ta shtuar efikasitetin e pastrimit dhe heqjes së yndyrës, rekomandohet përdorimi i ujit sa më të nxehtë, max. temp. deri në 80C. Pas përdorimit, avullohet nga sipërfaqja e metalit në afat prej 10-15min. Sipërfaqja mbetet e thatë pa shenja të papastërtis dhe korozinionit sipërfaqësor. Doemos përdoret për larjen e mjeteve me makina, zbrazjen e emulzinot për ftohje 0893050030.

  Pastrues i frenave

  750 RSD me TVSH-në
  Pastruesi universal i yndyrës shërben për pastrimin dhe heqjen e yndyrës, shpejtë avullohet dhe ka efekt të shkëlqyeshëm të pastrimit. Pastruesi universal i yndyrës është shumë kompatibil me llaqet, plastikën, ngjitësit dhe gomën. Shpejtë dhe me efikasitet pastron cagjin, yndyrën, pluhurin frenues dhe mbeturinat nga vaji. Paraqet përgatitje të shkëlqyeshme para ngjitjes dhe zaptimit, pastron pa mbeturina dhe nuk përmban aceton, AOX dhe silikon. Pakoja transportuese 24 copë.

  Pastrues i frenave PLUS, 750ml

  0890108712
  590 RSD me TVSH-në
  Lënda universale për heqjen e lubrifikuesit përdoret për pastrim dhe heqjen e lubrifikuesve, avullohet shpejt dhe ka efekt të shkëlqyeshëm pastrimi. Lënda universale për heqjen e lubrifikuesit është shumë kompatabil me llaqet, plastiken, ngjitësit dhe gomën. Pastron shpejt dhe me efikasitet blozën, lubrifikuesit, pluhurin e frenave dhe mbetjet e vajit. Është përgatitje e shkëlqyeshme para ngjitjes dhe izolimit, pastron pa mbetje dhe nuk përmban aceton, AOX dhe silikon. Paketim transporti 24 copë

  Pastrues industrial , 500ml

  0893140
  1 650 RSD me TVSH-në
  Pastruesi industrial është lëndë universale industriale për pastrim me aplikim në industri dhe aktivitete artizanale. Pastruesi industrial përdoret për të hequr lubrifikuesit nga llamarina, për të hequr afishe dhe mbetjet e ngjitësit, dhe gjithashtu mund të përdoret për të përgatitur sipërfaqen përpara procedurës së ngjitjes dhe izolimit. Shërben gjithashtu për të tretur mbetjet e silikonit. Produkti është gjithashtu i përshtatshëm për heqjen e konservantëve, për shembull nga disqet e frenave. Ai tret vajin, yndyrën, dyllin, katranin shpejt dhe me besueshmëri, duke mos lënë asnjë shans papastërtive të ngurta. Ka një erë të këndshme, nuk shkakton korrozion, pastron dhe heq lubrifikuesit në mënyrë të përsosur. Produkti është plotësisht pH neutral, që do të thotë se nuk i irriton duart. Nuk përmban FCKW dhe nuk ndot mjedisin. Paketimi 12 copë.

  Pastrues industrial , 5l

  089314005
  7 950 RSD me TVSH-në
  Pastruesi industrial është lëndë universale industriale për pastrim me aplikim në industri dhe aktivitete artizanale. Pastruesi industrial përdoret për të hequr lubrifikuesit nga llamarina, për të hequr afishe dhe mbetjet e ngjitësit, dhe gjithashtu mund të përdoret për të përgatitur sipërfaqen përpara procedurës së ngjitjes dhe izolimit. Shërben gjithashtu për të tretur mbetjet e silikonit. Produkti është gjithashtu i përshtatshëm për heqjen e konservantëve, për shembull nga disqet e frenave. Ai tret vajin, yndyrën, dyllin, katranin shpejt dhe me besueshmëri, duke mos lënë asnjë shans papastërtive të ngurta. Ka një erë të këndshme, nuk shkakton korrozion, pastron dhe heq lubrifikuesit në mënyrë të përsosur. Produkti është plotësisht pH neutral, që do të thotë se nuk i irriton duart. Nuk përmban FCKW dhe nuk ndot mjedisin. Paketohet në kanistër prej 5l.

  Pastrues i frenave, PLUS, 500 ml

  089010810
  365 RSD me TVSH-në
  Spreji eliminues i yndyrës plus me formulën e vet speciale me themel dhe lehtë largon papastërtitë e rënda dhe heq yndyrën nga pjesët e frenave, kompllugut, karburatorit dhe pjesëve tjera të motorit. Ky mjet pastron yndyrën, mbron dhe me efikasitet tret papastërtitë me kore të fortë, yndyrat, pluhurin dhe vajrat e paraqitura pas shpenzimit të pllakave të frenimit në automjet. Ky pastrues i yndyrës është kompatibil me unazat O, PP, EPDM, ABS, polistrienin dhe ngjyrat akrile 2K. Ky mjet paraqet antistatik të mirë pa përmbajtje të aoksit, silikonit dhe acetonit. Pakoja transportuese 24 copë.

  Pastruesit, pastruesit e yndyrës dhe kultivimi I sipërfaqeve

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene