Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lëndë për pastrimin e sistemit thithës të motorëve diesel, 400 ml

  857 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Vetitë: Lëndë speciale për pastrimin dhe heqjen e shtresave/depozitave në pjesët e motorit diesel nëpër të cilin kalon ajri gjatë thithjes • heq depozitat në sistemin e thithjes, pa çmontim • optimizon funksionimin e motorit • optimizon konsumin e karburantit • eliminon defektet në funksionimin e motorit të shkaktuara nga papastërtitë dhe depozitat në fushën e thithjes
  Shifra e produktit: 5861013300
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Udhëzimi për përdorim:
  • të shfrytëzohet vetëm kur motori ka temperaturën punuese
  • Gjatë përdorimit motori duhet të punoj me regjime të ndryshueshme deri në maksimale  2.000 rr/min
  KUJDES: gjatë gjithë kohës së punës doemos të aplikohet metoda si në vijim:
  • të spërkatet në kanalet thithëse jo më gjatë se 3 sekonda
  •  pas çdo spërkatje pushimi 10 sekonda.
  • të përsëritet deri sa ka përmbajtje në shishe. Mos të lejohet që mjeti të shtresohet.
  • rekomandojmë test vozitjeje para dhe posaçërisht pas tretmanit!
  Dozimi:
  1 shishe për një motor me katër cilindra
  2 shishe për një motor me 6 e më tepër cilindra
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Udhëzimi për përdorim:
   • të shfrytëzohet vetëm kur motori ka temperaturën punuese
   • Gjatë përdorimit motori duhet të punoj me regjime të ndryshueshme deri në maksimale  2.000 rr/min
   KUJDES: gjatë gjithë kohës së punës doemos të aplikohet metoda si në vijim:
   • të spërkatet në kanalet thithëse jo më gjatë se 3 sekonda
   •  pas çdo spërkatje pushimi 10 sekonda.
   • të përsëritet deri sa ka përmbajtje në shishe. Mos të lejohet që mjeti të shtresohet.
   • rekomandojmë test vozitjeje para dhe posaçërisht pas tretmanit!
   Dozimi:
   1 shishe për një motor me katër cilindra
   2 shishe për një motor me 6 e më tepër cilindra
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Udhëzimi për përdorim:
  • të shfrytëzohet vetëm kur motori ka temperaturën punuese
  • Gjatë përdorimit motori duhet të punoj me regjime të ndryshueshme deri në maksimale  2.000 rr/min
  KUJDES: gjatë gjithë kohës së punës doemos të aplikohet metoda si në vijim:
  • të spërkatet në kanalet thithëse jo më gjatë se 3 sekonda
  •  pas çdo spërkatje pushimi 10 sekonda.
  • të përsëritet deri sa ka përmbajtje në shishe. Mos të lejohet që mjeti të shtresohet.
  • rekomandojmë test vozitjeje para dhe posaçërisht pas tretmanit!
  Dozimi:
  1 shishe për një motor me katër cilindra
  2 shishe për një motor me 6 e më tepër cilindra
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd