Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Pastrues i sistemit të injektimit të drejtpërdrejtë të motorëve me benzinë

  554 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  -
  Shifra e produktit: 5861111303
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Karakteristikat:
  • pastron sistemin për injektimin e derivateve
  • heqë shtresat në difuzorë dhe pompën për injektimin e derivative
  • siguron kontrollën precize të punës së difuzorëve dhe pompës për injektimin e deriateve
  • kursen derivatet fal injektimit preciz
  • zvogëlon korozionin nësistemin për qarkullim të derivative

  Zbatimi:
  • E përshtatshme për të gjitha llojet e bezinës
  • të zbrazet përmbajtja në rezervoarin me derivate
  • mund të shfrytëzohet si masë preventive pas çdo servisimi të automjetit apo si preventivë gjatë shfrytëzimit të automjetit
  • 300 ml janë të mjaftueshme për 50-60 litra derivate
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Karakteristikat:
   • pastron sistemin për injektimin e derivateve
   • heqë shtresat në difuzorë dhe pompën për injektimin e derivative
   • siguron kontrollën precize të punës së difuzorëve dhe pompës për injektimin e deriateve
   • kursen derivatet fal injektimit preciz
   • zvogëlon korozionin nësistemin për qarkullim të derivative

   Zbatimi:
   • E përshtatshme për të gjitha llojet e bezinës
   • të zbrazet përmbajtja në rezervoarin me derivate
   • mund të shfrytëzohet si masë preventive pas çdo servisimi të automjetit apo si preventivë gjatë shfrytëzimit të automjetit
   • 300 ml janë të mjaftueshme për 50-60 litra derivate
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Karakteristikat:
  • pastron sistemin për injektimin e derivateve
  • heqë shtresat në difuzorë dhe pompën për injektimin e derivative
  • siguron kontrollën precize të punës së difuzorëve dhe pompës për injektimin e deriateve
  • kursen derivatet fal injektimit preciz
  • zvogëlon korozionin nësistemin për qarkullim të derivative

  Zbatimi:
  • E përshtatshme për të gjitha llojet e bezinës
  • të zbrazet përmbajtja në rezervoarin me derivate
  • mund të shfrytëzohet si masë preventive pas çdo servisimi të automjetit apo si preventivë gjatë shfrytëzimit të automjetit
  • 300 ml janë të mjaftueshme për 50-60 litra derivate
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë