Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Pastrimi I duarve

  Popular products from category Pastrimi I duarve

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Pastë për larje të duarve, ngj. portokalli, 5kg

  18939541
  4 950 RSD me TVSH-në
  Xheli special me dozues për larje të përditshme të duarve. Ka aromë të mirë portokalli, i përshtatshëm për përdorim në çdo puntori. Xheli vihet në duar të thata, mirë fërkohen e pastaj shpërlahen me ujë.

  Pastë për larjen e duarve, 4000ml

  0893900000
  4 150 RSD me TVSH-në
  Pasta natyrale për larjen e duarve pastron duart plotësisht dhe pa vështirësi, duke mbrojtur dhe ushqyer gjithashtu lëkurën. Kjo pastë për larjen e duarve është testuar dermatologjikisht, ka erë të këndshme, është pa alkool, vajra silikoni dhe sapun. Pasta zbërthehet biologjikisht dhe pH është neutral. Paketimi 6 copë.

  Pastë për larjen e përditshme të duarve, 1kg

  435 RSD me TVSH-në
  Pastë e biodegradueshme për larje të përditshme të duarve, e përshtatshme për përdorim në çdo punëtori. Është prodhuar në bazë të detergjenteve anionikë me shtim të glicerinës. Pas përdorimit, lëkura mbetet e lagësht dhe elastike. Nuk përmban rërë.

  Pastë për larje të përditshme të duarve, 10 kg

  3 500 RSD me TVSH-në
  Pastë e biodegradueshme për larje të përditshme të duarve, e përshtatshme për përdorim në çdo punëtori. Është prodhuar në bazë të detergjenteve anionikë me shtim të glicerinës. Pas përdorimit, lëkura mbetet e lagësht dhe elastike. Nuk përmban rërë.

  Pastë për larje të përditshme të duarve, 450ml

  189030505
  249 RSD me TVSH-në
  Pastë e biodegradueshme për larje të përditshme të duarve, e përshtatshme për përdorim në çdo punëtori. Është prodhuar në bazë të detergjenteve anionikë me shtim të glicerinës. Pas përdorimit, lëkura mbetet e lagësht dhe elastike. Nuk përmban rërë.

  Aksion: Pastë 4000ml, 6 copë + mbajtës muri

  W083
  15 559 RSD me TVSH-në
  -

  Pastë 4000ml + çelësa 6-këndorë red line

  W088
  15 559 RSD me TVSH-në
  Dhuratë 6 copë paste + Set Red line të çelësave 6-këndor

  Aksion: 6 pasta 4000ml + dozeri + mbajtës

  SHOCK1122
  15 559 RSD me TVSH-në
  -

  Aksion: 6 pasta 4000ml + set i çelësave/kokë për arpion, 6-këndorë

  SHOCK1125
  15 559 RSD me TVSH-në
  -