Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Pastrimi dhe kultivimi I sipërfaqeve

  Popular products from category Pastrimi dhe kultivimi I sipërfaqeve

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Mbrojtës-izolues për nën-trup të makinës, ngj. e zezë, 1lit

  0892075200
  1 550 RSD me TVSH-në
  -

  Pastrues i sipërfaqeve të dyshemesë

  1 350 RSD me TVSH-në
  Ky pastrues multifunksional për larje me dorë dhe me makinë të sipërfaqeve në dysheme pastron shpejtë, eviton kontaktin e drejtpërdrejtë të papastërtive dhe sipërfaqes së dyshemes dhe nuk lë gjurmë të pastrimit. Ky pastrues i dyshemes me koncentrim të lartë mund të përdoret për të gjitha sipërfaqet e dyshemes rezistuese ndaj ujit, special është i dedikuar për sipërfaqet e dyshemes siç janë PVC, linoleum, dyshemet nga goma, materiali nga guri natyror apo artificial. Ky pastrues i dyshemesë në vete përmban polimerin ujtretës i cili mundëson ecje të sigurt nëpër sipërfaqet e pastruara dhe ka efekt jo rrëshqitës. Eviton kontaktin e drejtpërdrejtë të papastërtive dhe sipërfaqeve të dyshemes, çka mundëson më vonë pastrim të lehtë dhe të shpejtë. Falë efikasitetit të tij të lartë, mundëson përdorimin afatgjatë dhe i zvogëlon shpenzimet. Ka erë të mirë, kurse vlera e koeficientit PH është 7.

  Koncentrat për pastrim-heqje të rrëshirës HEK5000, 5 lit.

  0893611
  12 490 RSD me TVSH-në
  -

  Solucion për pastrim të dyllit, 20L

  0890132
  27 290 RSD me TVSH-në
  -

  Pastrues sanitar

  1 150 RSD me TVSH-në
  Pastruesi sanitar paraqet mjetin për pastrim dhe mirëmbajtje të sipërfaqeve sanitare, me mbrojtje bakteriale dhe me efektin EASY TO CLEAN për pastrim të lehtë të mëvonshëm. Ky mjet shpejtë largon papastërtin shkurton kohën e pastrimit dhe pengon ujin që të qëndroj në sipërfaqet e pastruara. Ky pastrues me koncentrim të lartë, me efikasitetin e vet të lartë në koncentrime të vogla mundëson përdorim të gjatë. Ka erë të këndshme dhe freskuese, derisa vlera pH e koncentratit është 1.

  Vaj mirëmbajtës për INOX, 400ml

  08931210
  2 090 RSD me TVSH-në
  -

  MICRO ABSORBER për pastrim të vajit

  089061
  2 590 RSD me TVSH-në
  Micro absorberi është prodhim që e karakterizojnë granulat me efikasitet të lartë dhe që ndikojnë shpejtë në thithjen e vajit, lëngjeve agresive dhe lëngjeve tjera duke llogaritur acidin, bazat dhe tretësit me ujë. Posedon shkallë të lartë të absorbimit dhe reagon shpejtë. Veçoritë kapilare të granuleve sigurojnë thithje efikase dhe ruajtje të vajit të mbledhur. Micro absorber mund të përdoret edhe në hapësirat e hapura edhe në të mbyllura. Me zbatimin e vet të thjeshtë, granulat mbeten të forta edhe pas absorbimit çka mundëson pastrim të lehtë me brushë. Fal peshës së vet optimale mbeten në vendin ku janë vendosur. Prodhojnë pak pluhur. Nuk ka rrezik nga rrëshqitja e automjetit apo këpucës.

  Sprej mirëmbajtës për INOX, 400ml

  0893121
  1 650 RSD me TVSH-në
  -

  Konvertues i ndryshkut, 1L

  0893110
  8 750 RSD me TVSH-në
  Konvertori i korozionit drejtpërdrejtë depërton në fundërrinë edhe atë përmes sipërfaqeve që më parë janë pastruar nga shtresat e vrazhda të fundrrinës. Ky mjet transformon oksidin e hekurit në shtresë stabile organike me sipërfaqe të errët dhe të emajluar. Si shtesë izolon dhe mbron dhe nuk është i dëmshëm për ambientin. Mund të lyhet, të shpërndahet apo të lyhet me cilindër, e pas tri orëve nga lyerja mund të lyhet me ngjyra të zakonshme apo të bëhet me llak. Konvetori i fundrrinës ka ngjyrë krem.