Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Pantollonat

  Wurth nudi veliki izbor radnih pantalona napravljenih od različitih i kvalitetnih materijala tako da istovremeno štite i pružaju udobnost tokom nošenja.

  banner

  Popular products from category Pantollonat

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Pantallona të shkurtra Bermuda, STIFFER, të zeza

  3 500 RSD me TVSH-në
  Të bëra nga materiali jashtëzakonisht elastik dhe i rehatshëm me rrip elastik që ndjek lëvizjen e trupit dhe vijnë në dy modele/dizajn, gri dhe të zezë. Kanë gjashtë xhepa funksionalë, mbajtëse veglash dhe përforcim me tegela të trefishta në ijë. Mund të lahen në 6C°.

  Pantallona të shkurtra Bermuda, STIFFER, ngjyrë gri

  3 500 RSD me TVSH-në
  Të bëra nga materiali jashtëzakonisht elastik dhe i rehatshëm me rrip elastik që ndjek lëvizjen e trupit dhe vijnë në dy modele/dizajn, gri dhe të zezë. Kanë gjashtë xhepa funksionalë, mbajtëse veglash dhe përforcim me tegela të trefishta në ijë. Mund të lahen në 6C °. Përbërja: 58% pambuk, 4% poliester, 2% elastan, 26g/m2

  Pantallona pune, THUNDER, Rossini të zeza

  6 090 RSD me TVSH-në
  Pantallona pune të bëra nga materiali special STRETCH jashtëzakonisht rezistent ndaj zgjerimit. Kanë përforcime RIP STOP me tegela të trefishta në ije, gjunjë dhe shpinë, rrip elastik dhe xhepa shumëfunksionalë dhe mbajtës të veglave.

  Pantallona pune, THUNDER, Rossini, blu

  5 390 RSD me TVSH-në
  Pantallona pune të bëra nga materiali special STRETCH jashtëzakonisht rezistent ndaj zgjerimit. Kanë përforcime RIP STOP me tegela të trefishta në ije, gjunjë dhe shpinë, rrip elastik dhe xhepa shumëfunksionalë dhe mbajtës të veglave.

  Pantallona pune, STIFFER, Rossini, të zeza

  5 350 RSD me TVSH-në
  Pantallona Stiffer janë bërë prej pëlhure speciale STRETCH me përforcime RIP STOP me tegela të trefishta në ijë. Ata kanë rripa elastikë dhe xhepa shumë funksionalë.

  Pantallona pune, STIFFER, Rossini - blu

  5 350 RSD me TVSH-në
  Pantallonat Stiffer janë bërë prej pëlhure të veçantë STRETCH me përforcime RIP STOP me tegela të trefishta në ijë. Ata kanë një brez elastik dhe xhepa shumë-funksionalë.

  Pantallona pune, STIFFER, Rossini, gri

  5 350 RSD me TVSH-në
  Pantallona Stiffer janë bërë prej pëlhure speciale STRETCH me përforcime RIP STOP me tegela të trefishta në ijë. Ata kanë rripa elastikë dhe xhepa shumë funksionalë.

  Pantallona pune, NEW NEBRASKA, Rossini, të zeza

  4 550 RSD me TVSH-në
  Pantallona pune me rregullime elastike të fshehura brenda pantallonave. Janë bërë prej 100% pambuku dhe janë të përshtatshme për t’u mbajtur në periudha më të ftohta. Ato kanë xhepa shumë funksionalë.

  Pantallona pune, NEW NEBRASKA, Rossini, blu

  4 550 RSD me TVSH-në
  Pantallona pune me rregullime elastike të fshehura brenda pantallonave. Janë bërë prej 100% pambuku dhe janë të përshtatshme për t’u mbajtur në periudha më të ftohta. Ato kanë xhepa shumë funksionalë.

  Pantollonat

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene