Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Paleta HHS

  Popular products from category Paleta HHS

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  HHS 2000 Lubrifik. gjysmësint. rez. shtypje, sprej500ml

  890 RSD me TVSH-në
  Lubrifikuesi ngjitës në sprej paraqet vajin shumëdedikues gjysmësintetik pë lubrifikim jashtëzakonisht stabil ndaj presionit të madh. Ka kapilaritet shumë të mirë dhe lubrifikon vendet me qasje të vështirë duke i mbrojtur nga korozioni. Falë ngjitjes së mirë nuk vjen deri te rënia e lyerësit nga sipëfaqet rrotulluese. Nuk i dëmton masat plastike dhe është neutrale në bazametet e emajluara. Ky mjet është i qëndrueshëm ndaj ujit spërkatës dhe të njelmët, acidet e dobëta dhe bazat. Ka ngjyrë të verdhë dhe nuk përmban silikon, rrëshirë dhe acide. Pakoja transportuese 12 copë.

  HHS 5000 Lubrifik. i brendshëm, rezist. temp 500ml

  08931063
  5 790 RSD me TVSH-në
  Lubrifikuesi sintetik në sprej HSS 5000 paraqet vajin sintetik me PTFO që është jashtëzakonisht i qëndrueshëm ndaj temeperaturës. Është i përshtatshëm për vendet ku ka qasje të vështirë dhe arrin atje ku vaji duhet të veproj. Sigurtë dhe gjatë mbron nga korozioni, nuk ka oksidim, nuk ka mbeturina nga koksimi, nuk e dëmton plastikën, zaptuesit dhe sillet neutral ndaj bazamenteve të emajluara. Ky mjet është i qëndrueshëm ndaj ujit spërkatës dhe ujit të njelmët, acidet e dobëta dhe bazat. Ka ngjyrë transparente dhe nuk pëmban silikon, rrëshirë dhe acide. Pakoja transportuese 12 copë.

  HHS FLUID Lubrifik. depërtues, rez. shtypje, 500ml

  08931064
  3 190 RSD me TVSH-në
  HSS FLUID paraqet yndyrën në formë lëngu në sprej me DUO-EFEKTIN me të cilin mundësohet shpërndarje si vaj dhe ngjitje si yndyrë. Depërton në zbrazëtira, mbron nga korozioni dhe arrin atje ku yndyra e përparshme nuk ka mundur. Kjo yndyrë ofron lubrifikim të gjatë në vendin i cili lubrifikohet pa rënie. Ka kompatibilitet me materialet e ndryshme, amortizon zërin dhe vibrimet. Eshtë rezituese ndaj ujit spërkatës dhe ujit të njelmët, acideve të dobëta dhe bazave. Ka ngjyrë të verdhë dhe nuk përmban silikon, rrëshirë dhe acide.

  HHS GREASE Lubrif. PTFE, për vende me pluhur 400ml

  08931067
  3 190 RSD me TVSH-në
  HSS GREASE është yndyrë e bardhë shumëdedikuese, me kualitet të lartë për lubrifikim të gjatë me shtuarjen e PTFE. Kjo yndyrë shkëlqyeshëm zapton dhe mbron nga korozioni, depërtimi i lagështisë dhe papastërtisë me cka ofron rezistencë të jashtëzakonshme ndaj oksidimit dhe intervalit të vazhduar të lubrifikimit. Kjo yndyrë është kompatibile me materialet e ndryshme, neutrale ndaj sipërfaqeve të emajluara, është rezistuese ndaj ujit spërkatës dhe ujit të njelmët. Ka ngjyrë të bardhë brilante dhe nuk përmban silikon, rrëshirë dhe acide.

  HHS LUBE Lubrifik. që ngjitet, amb. jashtme, 500ml

  08931065
  4 150 RSD me TVSH-në
  HSS LUBE është yndyra gjysmë e lëngshme në sprej rezistuese ndaj temperaturave të larta me OMC2 teknologjinë. Ky mjet është rezistues ndaj forcave centrifugale dhe ofron mbrojtje nga ndikimi atmosferik dhe pluhuri. Fal aditivit EP jashtëzakonisht është e qëndrueshme ndaj presionit dhe ofron amortizim të jashtëzakonshëm ndaj vibrimit dhe zërit. Zvogëlon temperaturën e fërkimit dhe mund të përdoret në distancën e temperaturës prej -150 dei në +150 shkallë. Pakoja transportuese është 12 copë.

  HHS Lubrifikues për industri ushqimore, NSF, 500ml

  08931076
  4 450 RSD me TVSH-në
  HSS lubrifikues për industrinë ushqimore mund të përdoret në hapësirat ku prodhohen apo deponohen prodhimet ushqimore. Ka fuqi të jashtëzakonshme të depërtimit edhe në zbrazëtirat më të vogla. Gjatë mbron nga korozioni dhe saldimi i ftohët. Eshtë i përshtatshëm për përdorim në sipëfaqet vertikale. Është i qëndrueshëm ndaj ujit spërkatës dhe nuk përmban rrëshira, silikon, acide dhe AOX.

  HHS Clean Prajmer-pastrues për HHS, 500ml

  089310610
  3 190 RSD me TVSH-në
  HSS mjet për pastrim paraprak me përforcues për ngjitje i është adaptuar prodhimeve HSS. Ky mjet shpejtë dhe me efikasitet largon papastërtitë me kore, ofron ngjitje më të mirë dhe vazhdon intervalin e mjetit për lubrifikim. Ofron spektër shumë të gjerë të aplikimit pa bymimin e zaptuesin. Ky mjet nuk përmban aceton, AOX dhe silikon.

  HHS DRYLUBE Lubrifikues i thatë, që ngjitet, 400ml

  08931066
  3 190 RSD me TVSH-në
  Lubrifikuesi i thatë HSS DRYLUBE në bazë të dyllit është rezistent ndaj forcave centrifugale, nuk bën pjesë tek pjesët që rrotullohen shpejtë, përputhje jo e madhe në papastërti dhe mbron nga korozioni. Ky mjet ofron lubrifikim të mirë në kushtet kritike, pjesët ku ka qasje të vështirë dhe depërton në të gjitha tolerancat më të ngushta dhe në mes hapësirave. Nuk i dëmton shumicën e materialeve plastike dhe neutralisht ndikon në bazamentet e emajluara. Ky mjet është i qëndrueshëm ndaj ujit spërkatës dhe ujit të njelmët, acideve të dobëta dhe bazave. Ka ngjyrë transparente dhe nuk pëmban silikon, rrëshirë dhe acide. Pakoja transportuese 12 copë.

  HS 1800 lubrifikues në sprej, 400ml

  0893106918
  950 RSD me TVSH-në
  Vaji gjysmësintetik për lubrifikim HS 1800 është vaj shumëdedikues me veçori të shkëlqyeshme të ngjitjes. Fal veçorive të tij është ideal për sipëfaqe vertikale dhe për sipërfaqet e ekspozuara presionit të lartë. Ka rezistencë ndaj ujit dhe ujit me kripë, mbron nga oskidimi dhe dëmtimi dhe është i përshtatshëm për lubrifikim të makinave në industri, industrinë e automjeteve dhe segmentit të mekanikës precize. Pakoja transportuese është 12 copë.