Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Pajisjet e puntorisë

  Na našem eShop-u možete pronaći kvalitetnu radioničku opremu za Vašu radionicu. Jendnostavno naručite hidralične dizalice, hidraulične prese, opremu za karoseriste, opremu za mehničare, pumpe za masti i ulja, krokodil dizalice, podupirače za vozila, dopunsku opremu i rezervne delove.  

  Popular products from category Pajisjet e puntorisë

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Mbajtës/mbështetës për makina, nga çeliku

  3 700 RSD me TVSH-në
  Krik mbajtës çeliku për automjete me kapacitet 3t, 6t ose 1t. Konstruksioni i salduar kompakt dhe baza e gjerë sigurojnë siguri në punë. Ato vijnë në çift.

  Mbajtës/mbështetës për makina, të palosshëm

  2 090 RSD me TVSH-në
  Mbështetëse çeliku për automjete me kapacitet 2t, 3t ose 6t. Vijnë në çift

  Mbrojtës gome

  070754310
  385 RSD me TVSH-në
  -

  Mbrojtës gome për vinç krokodil

  070754311
  239 RSD me TVSH-në
  -

  Zorrë pneumatike në rrotull

  069901015
  13 290 RSD me TVSH-në
  Dimensionet: 367x191x367

  Presë hidraulike

  243 490 RSD me TVSH-në
  -

  Set i pinave për presë

  W42697100
  6 290 RSD me TVSH-në
  -

  Set hidraulik për rregullimin e karoserisë

  18 050 RSD me TVSH-në
  Pajisja hidraulike e përshtatshme për të gjitha punët në llamarinë që kërkojnë presion. Presioni maksimal deri në 4 ose 1 ton.

  Karrocë e lëvizshme hidraulike – vinç për makina

  071598051
  18 050 RSD me TVSH-në
  Kapacitet: 68kg

  Pajisjet e puntorisë

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene