Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Sprejet tjera

  Popular products from category Sprejet tjera

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Sprej zinku, ngj. e çelë, 400ml

  0893114
  1 069 RSD me TVSH-në
  Spreji me zink të shëndritshëm ofron mbrojtje afatgjate, riparimin e sipërfaqeve nga metali dhe i jep mbrojtje shumë të mirë antikorozive, si dhe përmirësim optik, riparim dhe mbrojtje të sipërfaqeve nga metali prej korozionit. Ngjitje shumë të mirë në metalin e zhveshur dhe ka veçori të mira tek saldimi me pika. Metali është aktivisht i mbrojtur edhe tek dëmtimet e vogla. Spreji me zink të shëndritshëm përmbush më shumë se 100 orë spërkatje me ujë të njelmët sipas standardit (DIN50021 SS). Pakoja transportuese 12 copë.

  Sprej INOX, 400ml

  0893112
  1 499 RSD me TVSH-në
  Spreji Inox për saldimin në sipërfaqet metalike. Lyerësi për plastik të lartë rezistent ndaj ndikimeve të jashtme që ngjitet shumë mirë në sipërfaqet metalike. Pakoja transportuese 12 copë

  Sprej për mbrotje të sip. metalike, BASIC

  0893114949
  694 RSD me TVSH-në
  Spreji zink i shëndritshëm BASIC ofron mbrojtje afatgjate, të saldimeve dhe sipërfaqeve nga çeliku. Ky mjet përdoret edhe për mbrojtjen e sipërfaqeve metalike nga korozioni, për përmirësim optik të sipërfaqes, shpejtë thahet dhe pas tharjes shtresa është rezistuese ndaj shiut, vajit dhe yndyrës. Paketimi transportues 12 copë.

  Sprej për mbrotje të sip. Metalike, PERFECT, 400ml

  1 489 RSD me TVSH-në
  Spreji zink PERFECT përdoret për mbrojtjen e sipërfaqeve metalike duke iu dhënë pamje optimale. Me shtruarjen e shtresës së parë të këtij spreji krijohet rezistenca e lartë në ndikimet atmosferike cka është njëherit edhe koha minimale e nevojshme për mbrojtjen e sipërfaqes. Falë difuzorit rregullues, ky sprej ka mundësi të gjerë të përdorimit nga sipërfaqet e mëdha deri te përmirësimet minimale. Jashtëzakonisht ngjitës në sipërfaqe është edhe rezistues ndaj grrithjeve. Me rrotullimin e kapelës së sprejit është e mundshme të rregullohet gjerësia e spërkatjes së sprejit (nga më e ngushta deri te më e gjëra). Spreji zink PERFECT ofron mbrojtje aktive, optimale dhe katode nga korozioni sipas DIN 50021 standardit SS.

  Sprej mbrojtës nga korrozioni, 300ml

  089315
  1 489 RSD me TVSH-në
  Spreji për mbrojtje nga korozioni është lëngu special pa ngjyrë me kapilaritet të madh me ngjitje të mirë. Mbron vendet me qasje të vështirë, ndalon përparimin e korozionit dhe ka zbatim të shumëfishtë për shkakë të durueshmërisë shumë të mirë me materialet në bazamentet më të ndryshme. Ky sprej, me rezistencë të jashtëzakonshme ndaj ujit të njelmët sipas standardit DIN5002N paraqet mbrojtjen më të mirë në kushtet më të vështira. Grrithjet, goditjet nga guri etj., vetvetiu mbyllen e sipërfaqeve të trajtuara lëngu nuk mund t'i bëjë dëm. Zbatimi i këtij spreji është për konservimin e mjeteve, makinave, automjeteve, është i përshtatshëm për vende me qasje të vështirë në pjesën motorike dhe paraqet mbrojtjen më të mirë për motoçikleta dhe biçikleta që i pret periudhë e gjatë e mospërdorimit.