Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Kimia tjetër ndërtimore teknike

  Popular products from category Kimia tjetër ndërtimore teknike

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Izolues për temperaturë të lartë, OVEN-CEMENT 1001

  08932900
  2 190 RSD me TVSH-në
  Git për stufa 1000 paraqet masën zaptuese pa tretës me rezistencë të madhe ndaj temperaturës, fortësi të madhe dhe ngjitje shumë të mirë në sipërfaqe. Ky git është rezistues ndaj ngrirjes, i përshtatshëm për kartushet e silikonit dhe nuk ka mundësi të bëj fundrrinë gjegjësisht të ndaj disa komponente nga giti. Ky git përdoret tek aparatet nxehëse, stufat, akminet, stufat për nxehje...

  Ngjitës për shirita të orendive NMLT 527

  0892125527
  11 890 RSD me TVSH-në
  Ngjitësi universal për shiritat kant në granula në bazën EVA - rrëshira sintetike me karakteristika termoplastike. I dedikuar për ngjitjen e shiritave polesterik, HPL, PVC, ABS, melamin si dhe kant shiritat nga masivi për të gjitha llojet e makinave për kantim.

  Pistoletë DOUBLE për kartushe

  089160123
  23 490 RSD me TVSH-në
  Pistoleta për kartushe të dyfishta 2 x310ml. I thjeshtë për përdorim me një dorë dhe mundëson ndërrimin e shpejtë të kartushit. Ka transmisionin e forcës dalëse prej 400kg gjatë zhvendosjes.