Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Ngjitësit

  Popular products from category Ngjitësit

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Metal i lëngët 2K (shkop), 120g

  0893449011
  1 650 RSD me TVSH-në
  EPOXI STICK Paraqet masën për riparim të shpejtë dhe të thjeshtë të dëmtimeve sipërfaqësore. Ky mjet lehtë aplikohet, ofron fortësi të lartë dhe ka fushë të gjerë të përdorimit. EPOXI STCK është rezistues ndaj temeperaturave deri në 300 shkallë dhe i dedikohet përmirësimit të sistemit të gazërave lëshues. Poashtu mund të zbatohet në çelik, llamarina të zinguara, bakër, mesing, plumb, krom. Para përdorimit, sipëfaqen ku aplikohet ky mjet duhet pastruar mirë, të thahet dhe të hiqet yndyra për ti krijuar kushtet më të mira të ngjitjes. EPOXI STICK ka ngjyrë argjendi dhe mund të lyhet me ngjyra dhe llaqe, por ka edhe mundësinë e përpunimit të mëtutjeshëm pas shtrëngimit.

  Izolues për instalime hidraulike, i fortë, DOS 50g

  0893545050
  3 990 RSD me TVSH-në
  HIDRAULIKDIHT është masë zaptuese për instalime hidraulike. Kjo masë anaerobe përdoret tek lidhëset pneumatike dhe hidraulike me fileta me ngarkesë të madhe. Poashtu mund të përdoret edhe në sipërfaqet pak të bëra me vaj, kurse ofron edhe rezistencë të shkëlqyeshme ndaj të gjitha lëngjeve hidraulike dhe derivateve dhe i jep siguri të lartë lidhjeve zaptuese.

  KLEBFIX flex - Super ngjitës i shpejtë për gomë, 20g

  0893092
  3 500 RSD me TVSH-në
  ELASTOFIX paraqet cijano-akrilat fleksibil viskoz të zi me rezistencë të shkëlqyeshme termike. Përdoret për ngjitjen e pjesëve metalike, plastike dhe të gomës në mes vete apo me njëri-tjetrin . Është rezistues ndaj lagështisë, goditjeve dhe zhvendosjes.

  KLEBFIX - Super ngjitës i shpejtë, 20g

  2 790 RSD me TVSH-në
  KLEBFIX super ngjitësi me mbyllësin e patentuar special, lidh në një afat të shkurtër kohor. Përdoret për ngjitjen e pjesëve nga metali, plastika dhe goma në mes vete dhe me njëri-tjetrin.

  Izolues për motor, 100g

  0893260100
  5 450 RSD me TVSH-në
  Motordiht është mjeti zaptues që zëvendëson të gjithë zaptuesit e ngurtë, përveç në lidhjen e kokës me motorin. Ky mjet me sukses zapton deri në temperaturë prej 280 shkallë dhe është rezistues ndaj presionit deri në 700 bar për shkak se mund të përdoret për zaptimin e gypave të ujësjellësit si dhe enëve me presion. Motordiht ka forcë të mirë të ngjitjes sepse ngjitet për mjetin që zaptohet. Me siguri dhe gjatë mbyll sipëfaqet nga qelqi, keramika dhe metali, e rezistues është në vajrat motorike, vajrat për motor dhe të ndërruesit, derivatet disel, vaji për djegie, lëngjet ftohëse, bazat, acidet, alkoolët si dhe shumë materie dhe gazëra tjerë.

  PLASTOFIX - Super ngjitës për plastikë, 20g

  0893091
  5 990 RSD me TVSH-në
  PLASTOFIX super ngjitësi përdoret për ngjitjen e materialeve artificiale që vështirë ngjiten sic janë: PA, PBT, PET, PI, POM, TPE, TPO, elastomerët e mbushur dhe gomat e mbushura.

  Prajmer (paratrajtues) për PLASTOFIX, 50ml

  08930915
  6 690 RSD me TVSH-në
  Prajmeri për PLASTOFIX super ngjitës paraqet ndërmjetësuesin e ngjitjes për përgatitje PE, PP, PTFE të gomës nga silikoni. Ky prajmer ka kohë të shkurtër të veprimit.

  Ngjitës special i shpejtë për profile gome

  189309631
  990 RSD me TVSH-në
  Ngjitës i shpejtë cianoakrilati etilik pa ngjyrë përdoret për ngjitjen e profileve të gomës në prodhimin e PVC dhe ALU. Ky ngjitës në mënyrë të sigurt dhe afatgjate ngjit pjesët nga goma, metali, plastika, dhe me njëri-tjetrin. Falë aplikuesit, ngjitësi mund të vendoset në mënyrë precize edhe në vende që mund të qasen me vështirësi. Është i përshtatshëm për riparime të shpejta, dhe pjesët e ngjitura mund të përdoren menjëherë. Kjo ngjitës cianoakrilati nuk i mbush hapësirat

  Ngjitës - metal/xham

  089340
  1 450 RSD me TVSH-në
  Ngjitës i lëngshëm special, i shpejtë për xham-metal përdoret për ngjitjen e xhamit në xham ose metalit në xham. Ky ngjitës është rezistent ndaj kimikateve, ujit dhe goditjeve, dhe siguron ngjitje elastike afatgjate. Sipërfaqet në të cilat aplikohet duhet të jenë të rrafshta, të thata dhe të pastra. Ky ngjitës nuk ka mundësinë për të mbushur hapësirat dhe nuk përdoret për përdorim në automjetet e FORD-it.