Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Ngjitësi për xhamin e përparëm

  Postavljanje vetrobranskog stakla nikad nije bilo brže i jednostavnije uz Wurth lepak za vetrobranska stakla. Jednostavno naručivanje preko Wurth e- shopa i brza dostava. 

  Popular products from category Ngjitësi për xhamin e përparëm

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Ngjitës për xhamat e përparmë CLASIC PLUS

  790 RSD me TVSH-në
  Ngjitës poliuretani një – komponent për xhamat e përparmë. Koha e largimit nga nga servisi për automjetet me Airbag 2h. Përdoret në të gjitha automjetet e pasagjerëve, me ose pa jastëk ajri, në automjete me antena të integruara. Parandalon korrozionin në automjete me karoseri alumini.

  Ngjitës për xhamat e përparmë ULTIMATE

  990 RSD me TVSH-në
  Ngjitës poliuretani, një komponent, me ngurtësim të shpejtë për auto-xhama. Koha e largimit nga nga servisi për automjetet me Airbag 1h. Përdoret në të gjitha automjetet e pasagjerëve, me ose pa jastëk ajri, në automjete me antena të integruara. Parandalon korrozionin në automjete me karoseri alumini.

  Ngjitës për xhamat e përparmë Classic PU 50

  650 RSD me TVSH-në
  Ngjitës poliuretani një – komponent për auto-xhama. Koha e largimit nga nga servisi për automjetet me Airbag 2h. Përdoret në të gjitha automjetet e pasagjerëve, me ose pa jastek jastëk ajri, në automjete me antena të integruara. Parandalon korrozionin në automjete me karoseri alumini.

  Ngjitës - metal/xham

  089340
  1 450 RSD me TVSH-në
  Ngjitës i lëngshëm special, i shpejtë për xham-metal përdoret për ngjitjen e xhamit në xham ose metalit në xham. Ky ngjitës është rezistent ndaj kimikateve, ujit dhe goditjeve, dhe siguron ngjitje elastike afatgjate. Sipërfaqet në të cilat aplikohet duhet të jenë të rrafshta, të thata dhe të pastra. Ky ngjitës nuk ka mundësinë për të mbushur hapësirat dhe nuk përdoret për përdorim në automjetet e FORD-it.

  Masë hermetizuese të xhamit të përparmë, 310ml

  0890100043
  3 950 RSD me TVSH-në
  Masë për izolimin e xhamave të makinave, që janë montuar në profil gome.

  Prajmer (shtresë bazë) për ngjitës për xhamat e përparmë

  850 RSD me TVSH-në
  Lëndë për qëllime të shumta për përgatitjen e sipërfaqeve gjatë ngjitjes auto-xhamave