Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Mjetet për kultivim dhe mirëmbajtje

  Asortiman u našem eShop-u uključuje sredstva za negu i održavanje specifična za čišćenje i pravilno funkcionisanje klima uređaja vozila: rashladni gas za klime, ulja i aditive za klima uređaje, sredstva za čišćenje i osveživanje klima kanala kao i lampe za detekciju curenja rashladnog gasa.

  Popular products from category Mjetet për kultivim dhe mirëmbajtje

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Llambë UV LED me zmadhues për të detektuar rrjedhjet - ftohjen

  0764720291E
  4 550 RSD me TVSH-në
  Për detektimin e rrjedhjeve të lëngjeve nga sistemi i ftohjes. Tregon për praninë përmes kontrastit me ngjyrë fluoreshente si detektor i rrjedhjeve. "

  Llambë UV LED me syze

  0827807201E
  4 250 RSD me TVSH-në
  Për detektimin e rrjedhjeve të lëngjeve nga sistemi i ftohjes. Tregon për praninë përmes kontrastit me ngjyrë fluoreshente si detektor i rrjedhjeve.

  Quickrefresh

  495 RSD me TVSH-në
  Lëndë për freskimin e ambientit të brendshëm të makinave dhe sistemeve të kondicionimit të ajrit.

  FRESH&CLEAN - Pastrues dhe freskues i sistemit të kondicionimit të ajrit

  550 RSD me TVSH-në
  2 në 1 FRESH & CLEAN është lëndë e shpejtë dhe efikas për pastrimi, neutralizimin e aromave të pakëndshme të sistemeve të kondicionimit në makina. Kur përdoret, produkti është në formën e shkumës. Përmbajtja e shishes është e mjaftueshme për një makinë pasagjerësh. Pas përdorimit, ajo lë një aromë neutrale mente dhe ndjenjë freskie ".

  Vaji PREMIUM PAG, 1000ml

  0892764123E
  4 250 RSD me TVSH-në
  Vaj sintetik me cilësi të lartë me bazë Polyalkylene Glycol-i me aditivë të veçantë për teknologjinë kompresore të kondicionimit të ajrit. I përputhshëm me lëndë ftohëse R1234yf, R134a.

  PAG 46, vaji për kompresorë të kondicionerëve të ajrit

  1 550 RSD me TVSH-në
  Vaj sintetik me cilësi të lartë me aditivë të veçantë për teknologjinë kompresore të kondicionimit të ajrit. I përputhshëm me R134a.

  UV aditiv për detektimin e rrjedhjeve në kondicioner të makinës R134

  0892764024E
  4 990 RSD me TVSH-në
  Aditiv fluoreshent për zbulimin e rrjedhjeve nga kondicionerët me gaz R134a dhe R1234yf. Është i përputhshëm me vajin PAG dhe vajrat e esterit.

  A/C LEAK STOP EXTREME Lëndë për izolimin e sistemit të kondicionimit të ajrit

  789276402E
  2 750 RSD me TVSH-në
  Aditivë për izolimin e pjesëve të gomës. Përdoret për izolimin e unazave O, tubave dhe elementëve të tjerë lidhëse të bërë prej gome në sistemin me R134a. I përshtatshëm me vajrat PAG dhe ester.

  PAO 68 + U/V 1000ml

  0892764168E
  4 250 RSD me TVSH-në
  Vaj sintetik me cilësi të lartë me aditivë të veçantë për teknologjinë kompresore të kondicionimit të ajrit me shtesë të kontrastit U/V. I përputhshëm me R134a.