Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Ankerët mekanik

  Popular products from category Ankerët mekanik

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Mjet për montim të upës goditëse

  1 490 RSD me TVSH-në
  Koristi se za aplikaciju udarnog metalnog tipla, radi kontrole postavljanja.

  Aksesor për montim të ankerit fiksues, (W-FAZ/W-FA)

  0904908016
  1 190 RSD me TVSH-në
  Alat za mašinsko postavljanje fix ankera W-FAZ, W-PRO, W-FAZ. Podgono za ankere prečnika 8mm, 10mm, 12mm, 16mm.

  Vidhë-Anker për kallëp të përkohshëm

  5929914130
  439 RSD me TVSH-në
  Vidha Ankes dedikuar për përdorim të shumfishtë në kantiera ndërtimesh (p.sh.: për montimin e kornizave). Mund të montohet në betonit e armiruar dhe jo të armiruar, në zonën e presionit apo shtrëngimit, në betonët e klasës në mes C20/25 dhe C50/60. Poashtu mund të montohet edhe në betonin e freskët i cili ka forcën në presion fck, cube ≥ 10 N/mm². Para montimit të përsëritur duhet që në vidhën Anker në mënyrë vizuele të verifikohen dëmtimet eventuale si dhe të verifikohet duke shfrytëzuar test-kapsula e cila shkon me Anker. Posedon lejen e institutit DIB.

  Anker W-FAZ/A4

  319 RSD me TVSH-në
  Ankeri fiks W-FAZ/A4 nga çeliku që nuk ndryshket përdoret për montim të thjeshtë tek betoni i plasaritur dhe jo i plasaritur. Shërben për ngarkesa të mesme dhe të rënda tek betoni i armiruar, jo i armiruar dhe normal, konstruksioneve metalike te profilet, pllakat e dyshemes... Ky anker fiks përdoret në hapsirat e brendshme të thata, hapsirat e jashtme apo hapsirat e lagështa.

  Anker W-FAZ/S

  62,22 RSD me TVSH-në
  Ankeri nga çeliku i zinguar, i dedikuar për montimin në zonën e presionit dhe shtrëngimit. Gjatësia e reduktuar mundëson thellësin më të vogël të montimit, distancën më të vogël në mes të ankerëve, si dhe montimin më afër skajit. Posedon lejen ETA1, ka hulumtimin e rrezikut ndaj zjarrit. Kategoria seizmike C1 dhe C2.

  Vidhë-anker, kokëgjerë W-BS/LP

  5929156005
  29,82 RSD me TVSH-në
  Vidha anker dedikuar montimit në beton, në zonën e presionit dhe shtrëngimit (ETA opcioni 1), është hulumtuar rreziku nga zjarri (TR020). Kategoria seizmike C1. Bartshmëria më e madhe (për të njëjtin diametër) në krahasim me ankerët standard.

  Vidhë-anker W-BS/I

  67,32 RSD me TVSH-në
  Vidha anker dedikuar për montim në beton, në zonën e presionit dhe shtrëngimit (ETA opcioni 1), rreziku kundër zjarrit i hulumtuar (TR020), kategoria seizmike C1. Posedon dorzën me filetën e brendshme M8/M10 për mbajtjen e shufrave me fileta.

  Vidhë-anker W-BS/P

  24,94 RSD me TVSH-në
  Vidha Anker W-BS/S nga celiku i zinguar me kokë të rrafshtë dhe mbajtësin e integruar. Shërben për përforcim individual në betonin e plasaritur dhe jo të plasaritur, për përforcim në më shumë pika, përforcim në betonin e stërngarkuar, në pllakat me zbrazëtira (varësisht nga leja).

  Vidhë-anker W-BS/S

  33,58 RSD me TVSH-në
  Vidha anker dedikuar montimit në beton, në zonën e presionit dhe shtrëngimit (ETA opcioni 1), rreziku i hulumtuar kundër zjarrit (TR020). Kategoria seizmike C1. Bartja më e madhe (për të njëjtin diametër) në krahasim me ankerët standard.