Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Mbrojtja pasive nga avulli

  Popular products from category Mbrojtja pasive nga avulli

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Manshetë për mbrojtje ndaj zjarrit, Würth FP-PS

  2 090 RSD me TVSH-në
  Mansheta kundër-zjarrit është bërë nga shtëpiza metalike me mbështjellje të shiritit zjarrfikës, shërben për mbrojtje nga depërtimi i gypave që mund të digjen nëpër muret kundër zjarrit. Kjo manshetë ngjitet në mur dhe ka mundësi të shkëlqyeshme bymimi për shkak të ekspozimit ndaj nxehtësisë, ndërsa në rast zjarri mbyll plotësisht hapjet përmes të cilave janë të vendosura tubat plastike. Mansheta është rezistente ndaj ujit, lagështisë, grisjes dhe nuk mund të ngrihet. Gjerësia e kësaj manshete është 6 mm dhe përdoret për tuba me diametër prej 25 mm

  Llaç antizjarr FP-KG

  1 550 RSD me TVSH-në
  Mbushja një komponente në formë të pastës, dedikuar për plotësimin e të hapurave rreth depëtimeve të instalimit (kabllove, dorzat kabllore, gypave).

  Shirit izolues antizjarr FP-PST FP-PST 60mmx30m

  5893304305
  31 550 RSD me TVSH-në
  Shiriti vlues dedikuar për mbrojtjen kundër zjarrit të zbrazëtirave në ndërtimtari si dhe për mbrojtjen e depërtimit e gypave që nuk djegen me izolimin djegës dhe gypat djegës pa izolim në depërtimet ndërtimore të instalimeve përmes pengesave kundër zjarrit.

  Shtresë mbrojtëse nga zjarri FP-F

  23 190 RSD me TVSH-në
  Shtresa lyerëse speciale për mbrojtje kundër zjarrit të instalimeve të kabllove dhe gypave prej metali në depërtimet ndërtimore.

  Lesh guri 100x60x6cm

  5997507174
  2 990 RSD me TVSH-në
  Shtresa lyerëse kundër zjarrit FP-F, dedikuar për mbylljen e të hapurave të depërtimeve ndërtimore rreth instalimeve të gypave dhe kabllove.