Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Mbrojtja nga korozioni

  Popular products from category Mbrojtja nga korozioni

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Sprej INOX, 400ml

  0893112
  1 650 RSD me TVSH-në
  Spreji Inox për saldimin në sipërfaqet metalike. Lyerësi për plastik të lartë rezistent ndaj ndikimeve të jashtme që ngjitet shumë mirë në sipërfaqet metalike. Pakoja transportuese 12 copë

  Sprej për mbrotje të sip. metalike, BASIC

  0893114949
  750 RSD me TVSH-në
  Spreji zink i shëndritshëm BASIC ofron mbrojtje afatgjate, të saldimeve dhe sipërfaqeve nga çeliku. Ky mjet përdoret edhe për mbrojtjen e sipërfaqeve metalike nga korozioni, për përmirësim optik të sipërfaqes, shpejtë thahet dhe pas tharjes shtresa është rezistuese ndaj shiut, vajit dhe yndyrës. Paketimi transportues 12 copë.

  Sprej mbrojtës nga korrozioni, 300ml

  089315
  1 650 RSD me TVSH-në
  Spreji për mbrojtje nga korozioni është lëngu special pa ngjyrë me kapilaritet të madh me ngjitje të mirë. Mbron vendet me qasje të vështirë, ndalon përparimin e korozionit dhe ka zbatim të shumëfishtë për shkakë të durueshmërisë shumë të mirë me materialet në bazamentet më të ndryshme. Ky sprej, me rezistencë të jashtëzakonshme ndaj ujit të njelmët sipas standardit DIN5002N paraqet mbrojtjen më të mirë në kushtet më të vështira. Grrithjet, goditjet nga guri etj., vetvetiu mbyllen e sipërfaqeve të trajtuara lëngu nuk mund t'i bëjë dëm. Zbatimi i këtij spreji është për konservimin e mjeteve, makinave, automjeteve, është i përshtatshëm për vende me qasje të vështirë në pjesën motorike dhe paraqet mbrojtjen më të mirë për motoçikleta dhe biçikleta që i pret periudhë e gjatë e mospërdorimit.

  Sprej për mbrotje të sip. Metalike, PERFECT, 400ml

  1 650 RSD me TVSH-në
  Spreji zink PERFECT përdoret për mbrojtjen e sipërfaqeve metalike duke iu dhënë pamje optimale. Me shtruarjen e shtresës së parë të këtij spreji krijohet rezistenca e lartë në ndikimet atmosferike cka është njëherit edhe koha minimale e nevojshme për mbrojtjen e sipërfaqes. Falë difuzorit rregullues, ky sprej ka mundësi të gjerë të përdorimit nga sipërfaqet e mëdha deri te përmirësimet minimale. Jashtëzakonisht ngjitës në sipërfaqe është edhe rezistues ndaj grrithjeve. Me rrotullimin e kapelës së sprejit është e mundshme të rregullohet gjerësia e spërkatjes së sprejit (nga më e ngushta deri te më e gjëra). Spreji zink PERFECT ofron mbrojtje aktive, optimale dhe katode nga korozioni sipas DIN 50021 standardit SS.

  Sprej zinku, ngj. e çelë, 400ml

  0893114
  1 150 RSD me TVSH-në
  Spreji me zink të shëndritshëm ofron mbrojtje afatgjate, riparimin e sipërfaqeve nga metali dhe i jep mbrojtje shumë të mirë antikorozive, si dhe përmirësim optik, riparim dhe mbrojtje të sipërfaqeve nga metali prej korozionit. Ngjitje shumë të mirë në metalin e zhveshur dhe ka veçori të mira tek saldimi me pika. Metali është aktivisht i mbrojtur edhe tek dëmtimet e vogla. Spreji me zink të shëndritshëm përmbush më shumë se 100 orë spërkatje me ujë të njelmët sipas standardit (DIN50021 SS). Pakoja transportuese 12 copë.

  HHS 2000 Lubrifik. gjysmësint. rez. shtypje, sprej500ml

  890 RSD me TVSH-në
  Lubrifikuesi ngjitës në sprej paraqet vajin shumëdedikues gjysmësintetik pë lubrifikim jashtëzakonisht stabil ndaj presionit të madh. Ka kapilaritet shumë të mirë dhe lubrifikon vendet me qasje të vështirë duke i mbrojtur nga korozioni. Falë ngjitjes së mirë nuk vjen deri te rënia e lyerësit nga sipëfaqet rrotulluese. Nuk i dëmton masat plastike dhe është neutrale në bazametet e emajluara. Ky mjet është i qëndrueshëm ndaj ujit spërkatës dhe të njelmët, acidet e dobëta dhe bazat. Ka ngjyrë të verdhë dhe nuk përmban silikon, rrëshirë dhe acide. Pakoja transportuese 12 copë.

  HHS 5000 Lubrifik. i brendshëm, rezist. temp 500ml

  08931063
  5 790 RSD me TVSH-në
  Lubrifikuesi sintetik në sprej HSS 5000 paraqet vajin sintetik me PTFO që është jashtëzakonisht i qëndrueshëm ndaj temeperaturës. Është i përshtatshëm për vendet ku ka qasje të vështirë dhe arrin atje ku vaji duhet të veproj. Sigurtë dhe gjatë mbron nga korozioni, nuk ka oksidim, nuk ka mbeturina nga koksimi, nuk e dëmton plastikën, zaptuesit dhe sillet neutral ndaj bazamenteve të emajluara. Ky mjet është i qëndrueshëm ndaj ujit spërkatës dhe ujit të njelmët, acidet e dobëta dhe bazat. Ka ngjyrë transparente dhe nuk pëmban silikon, rrëshirë dhe acide. Pakoja transportuese 12 copë.

  HHS FLUID Lubrifik. depërtues, rez. shtypje, 500ml

  08931064
  3 190 RSD me TVSH-në
  HSS FLUID paraqet yndyrën në formë lëngu në sprej me DUO-EFEKTIN me të cilin mundësohet shpërndarje si vaj dhe ngjitje si yndyrë. Depërton në zbrazëtira, mbron nga korozioni dhe arrin atje ku yndyra e përparshme nuk ka mundur. Kjo yndyrë ofron lubrifikim të gjatë në vendin i cili lubrifikohet pa rënie. Ka kompatibilitet me materialet e ndryshme, amortizon zërin dhe vibrimet. Eshtë rezituese ndaj ujit spërkatës dhe ujit të njelmët, acideve të dobëta dhe bazave. Ka ngjyrë të verdhë dhe nuk përmban silikon, rrëshirë dhe acide.

  HHS GREASE Lubrif. PTFE, për vende me pluhur 400ml

  08931067
  3 190 RSD me TVSH-në
  HSS GREASE është yndyrë e bardhë shumëdedikuese, me kualitet të lartë për lubrifikim të gjatë me shtuarjen e PTFE. Kjo yndyrë shkëlqyeshëm zapton dhe mbron nga korozioni, depërtimi i lagështisë dhe papastërtisë me cka ofron rezistencë të jashtëzakonshme ndaj oksidimit dhe intervalit të vazhduar të lubrifikimit. Kjo yndyrë është kompatibile me materialet e ndryshme, neutrale ndaj sipërfaqeve të emajluara, është rezistuese ndaj ujit spërkatës dhe ujit të njelmët. Ka ngjyrë të bardhë brilante dhe nuk përmban silikon, rrëshirë dhe acide.