Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Mbrojtja e salduesit

  Wurth nudi čitav niz visokokvalitetne zaštitne opreme za zavarivanje, od zavarivačkih maski do zavarivačke zaštitne odeće - sve to možete pronaći u našem eShop-u. Jednostavno naručivanje i brza dostava.

  Popular products from category Mbrojtja e salduesit

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Xham mbrotjës i brendshëm për maskë Ignis dhe Sella

  0984100200
  255 RSD me TVSH-në
  -

  Doreza saldimi nga lëkurë viçi/lëkurë e plotë, W-100

  5350050010
  1 650 RSD me TVSH-në
  -

  Doreza për saldues, nga lëkura, W-120

  5350050210
  820 RSD me TVSH-në
  -

  Maskë automatike për saldim, Stella

  11 650 RSD me TVSH-në
  Maska automatike Stella BLACK CARBON për saldim është bërë nga plastika me cilësi të lartë, rezistente ndaj mbetjeve/ thyerjeve. Përmban katër sensorë optikë të shpejtësisë 1/3.s. Furnizimi bëhet përmes qelizave diellore dhe baterive e litiumit të pandërrueshme, me jetëgjatësi prej pesë deri në shtatë vjet. Ekziston opsionit për saldim ose gërryerje. Është bërë në përputhje me standardet CE, ANSI, CSA dhe AS/NZS. Falë rregullimeve në pjesën e jashtme të maskës, ajo mundëson punë më të shpejtë pa hequr maskën. Gjithashtu ka mundësinë e rregullimit të distancës nga fytyra

  Maskë automatike për saldim, Veldo, black

  0984700660
  6 290 RSD me TVSH-në
  Veldo black maska automatike për saldim është bërë nga plastika me kualitet të lartë rezistuese ndaj thyerjes. Përmban 2 senzora optik me shpejtësi 1/25.s. Furnizimi bëhet përmes qelizave solare. Veldo Black maska automatike posedon regjimin për saldim dhe regjimin për gdhendje. Është bërë në pajtim me stansardet CE, ANSI, CSA dhe AS/NZS.

  Xham mbrojtës i jashtëm për maskë Stella

  0984102100
  305 RSD me TVSH-në
  -

  Xham për maskë saldimi, i tejdukshëm

  0984500100
  99 RSD me TVSH-në
  Xhami i fortë i tejdukshëm i përgjigjet maskës për saldim përmasat e së cilit xham janë 90x110 mm.

  Xham për maskë saldimi, i gjelbër

  295 RSD me TVSH-në
  Xhami i gjelbër i fortë korrespondon me maskën për saldim, dimensionet e të cilit janë 9 x 11 mm.