Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Mbrojtja e salduesit

  Wurth nudi čitav niz visokokvalitetne zaštitne opreme za zavarivanje, od zavarivačkih maski do zavarivačke zaštitne odeće i sve to možete pronaći u našem e- shopu. Jednostavno naručivanje i brza dostava.

  Popular products from category Mbrojtja e salduesit

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Përparëse mbrojtëse saldimi

  0984312100
  1 950 RSD me TVSH-në
  Përparësja salduese nga lëkura shpalt me mbrojtje gjoksi paraqet mbrojtje ideale nga prerjet dhe grisjet. Përdoret në veprimtari të ndryshme duke filluar nga punët e llamarinës dhe xhamprerësit, deri te veprimtaritë e përpunimit të automjeteve, dhe ndërtimit të anijeve dhe makinave.

  Mbrojtëse e duarve gjatë saldimit

  0984312101
  1 550 RSD me TVSH-në
  Mbrojtja salduese për duar e bërë nga lëkura shpalt, posaçërisht është e përshtatshme në punëtoritë salduese dhe retifikuese, shkritoret dhe veprimtaritë metalpunuese. Përdoret duke e lidhur njërin krah për tjetrin dhe ka gjatësi 56 centimetra.

  Doreza saldimi nga lëkurë viçi/lëkurë e plotë, W-100

  5350050010
  1 650 RSD me TVSH-në
  -

  Doreza për saldues, nga lëkura, W-120

  5350050210
  820 RSD me TVSH-në
  -

  Doreza për saldues, nga lëkura për TIG, W-130

  5350050310
  2 290 RSD me TVSH-në
  -

  Welding star

  5984325810
  1 050 RSD me TVSH-në
  Dorëza saldimi të bëra nga lëkura cilësore viçi e përforcuar në pjesën e pëllëmbës dhe gisht të madh. Ato janë qepura me fije aramidi (Kevlar). Gjatësia e dorëzave prej 35 cm siguron mbrojtjen e pjesës së madhe të parakrahut.

  Maskë automatike për saldim, Stella

  11 650 RSD me TVSH-në
  Maska automatike Stella BLACK CARBON për saldim është bërë nga plastika me cilësi të lartë, rezistente ndaj mbetjeve/ thyerjeve. Përmban katër sensorë optikë të shpejtësisë 1/3.s. Furnizimi bëhet përmes qelizave diellore dhe baterive e litiumit të pandërrueshme, me jetëgjatësi prej pesë deri në shtatë vjet. Ekziston opsionit për saldim ose gërryerje. Është bërë në përputhje me standardet CE, ANSI, CSA dhe AS/NZS. Falë rregullimeve në pjesën e jashtme të maskës, ajo mundëson punë më të shpejtë pa hequr maskën. Gjithashtu ka mundësinë e rregullimit të distancës nga fytyra

  Maskë automatike për saldim, Veldo, black

  0984700660
  6 290 RSD me TVSH-në
  Veldo black maska automatike për saldim është bërë nga plastika me kualitet të lartë rezistuese ndaj thyerjes. Përmban 2 senzora optik me shpejtësi 1/25.s. Furnizimi bëhet përmes qelizave solare. Veldo Black maska automatike posedon regjimin për saldim dhe regjimin për gdhendje. Është bërë në pajtim me stansardet CE, ANSI, CSA dhe AS/NZS.