Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Mbrojtja e organeve të frymëmarrjes

  Zaštitne maske za disajne puteve su neophodne u nekim sektorima delatnosti kao što je rad sa hemikalijama, u građevinarstvu, poljoprivredi itd. Kako bi na najbolji način zadovoljili potrebe profesionalaca, Wurth na svom eShop-u nudi paletu zaštitnih maski za disajne puteve. U ponudi se nalaze jednokratne maske i polumaska za nos i usta opremljene efikasnim filterima koji štite korisnika od štetnih gasova i isparenja, ali i od prašine. Zaštita je promenljiva u zavisnosti od vrste pridruženog filtera koji takođe možete pronaći na našem eShop-u.

  Popular products from category Mbrojtja e organeve të frymëmarrjes

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Maskë për fytyrë me tre shtresa për një përdorim

  5 RSD me TVSH-në
  Maskë për përdorim të përgjithshëm në jetën e përditshme

  Maskë për një përdorim EAR-LOOP

  0899011001
  5 RSD me TVSH-në
  Maskë për përdorim të përgjithshëm në jetën e përditshme.

  -

  9501007335
  5 RSD me TVSH-në
  Maskë tre shtresore, jo sterile me rregullime në hundë. Maska ka print me panda dhe dimensionet e saj janë përshtatur për fëmijët. gjerësia 9.0cm gjerësia/gjatësia 14.5cm

  Polumaska za nos i usta HM175 (bez filtera)

  0899175000
  4 050 RSD me TVSH-në
  Maskë PËR HUNDË DHE GOJË HM175 me lidhje bajonete për filtra. Filtra gazi dhe të kombinuar dhe filtra pluhuri. Vendosje e lehtë e filtrave të ndryshëm. • Valvulë me vëllim të madh për frymëmarrje më të lehtë. • Izolimi optimal falë materialit të butë të maskës. • Mund të përdoret në kombinim me syze dhe helmetë. Aplikimi: Për mjeshtërit që merren me lyerje, për punë me produkte kimike, gjatë përpunimit të drurit, dyshemeve, plastikës, gjatë përpunimit të metalit dhe ngjashëm (me filtra të përshtatshëm).

  Gasni filter A2 za polumasku HM175

  0899175010
  1 250 RSD me TVSH-në
  -

  Kombinovani filter A2P3 RD za polumasku HM175

  0899175011
  2 090 RSD me TVSH-në
  -

  Gasni filter ABEK1 za polumasku HM175

  0899175012
  1 550 RSD me TVSH-në
  -

  Kombinovani filter ABEK1HGP3 RD za polumasku HM175

  0899175013
  2 390 RSD me TVSH-në
  -

  Predfilter za prašinu P2 R za polumasku HM175

  0899175014
  390 RSD me TVSH-në
  -