Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Mbrojtja e kokës

  Kako bi se smanjio rizik povreda na radu, važeći propisi zahtevaju nošenje lične zašitne opreme. Među njima posebno pronalazimo opremu za zaštitu glave, lica, disajnih puteva i ušiju. Nošenje šlemova, zaštitnih maskih, antifona i čepova za uši znatno smanjuje potencijalne povrede na radnom mestu, zato je Wurth dizajnirao namensku zaštitnu opremu za glavu u skladu sa standardima, koja pored glavnog zadatka – zaštite, pruža maksimalni komfort zahvaljući svojim karakteristikama.

  Popular products from category Mbrojtja e kokës

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Antifon i palosshëm

  0899300361
  590 RSD me TVSH-në
  Antifon i palosshëm, rezistent ndaj goditjeve dhe është i qëndrueshëm. Është dizajnuar në atë mënyrë për të siguruar mbërthim të mirë dhe për të ofruar rehati gjatë mbajtjes përmes mbushjes së butë, të shkumëzuar dhe tapave të rrotullueshme. Redukton zhurmën deri në 31,3 dB

  EIRENE

  5899300024
  590 RSD me TVSH-në
  I dizajnuar posaçërisht për të qenë i rehatshëm për ata që mbajnë antifon (mbrojtës për veshë) gjatë gjithë ditës. Mbushjet e buta, mbajtësit e rregullueshëm anash dhe mbushja në mbajtësin mbi kokë si dhe pesha e lehtë janë tiparet që e bëjnë atë të rehatshëm për t’u mbajtur. Siguron mbrojtje nga zhurma të nivelit prej 24dB

  Tapa për veshë W51

  5899300332
  28,37 RSD me TVSH-në
  Të bërë nga shkuma jashtëzakonisht e butë që ofron mbrojtje prej 37dB. Vendosen lehtë në kanalin e veshit dhe janë të rehatshme si dhe përshtaten me të gjitha format.

  Zaštitni šlem Ultra

  850 RSD me TVSH-në
  -

  Shirita mbrojtës së helmetës me 6 pika për Basic

  589970100
  175 RSD me TVSH-në
  Pjesë rezervë për helmetën mbrojtëse që shërben për rregullimin/përshtatjen e madhësisë

  Shirita mbrojtës së helmetës me 6 pika për Protect

  589970200
  209 RSD me TVSH-në
  Pjesë rezervë për helmetën mbrojtëse që shërben për rregullimin e madhësisë

  Shirita mbrojtës së helmetës me 6 pika për Ultra

  589970300
  329 RSD me TVSH-në
  Pjesë rezervë për helmetën mbrojtëse që shërben për rregullimin e madhësisë