Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Mbajtësit

  Držači ili nosači umetaka su neizostavna veza izmedju umetka i odvijača ili mašine, shodno tome Wurth je dizajnirao držače visokih performansi: standardne držače, držače sa dodatnim magnetom, držače sa C-sigurnosnim prstenom, držače sa pojačanom amortizacijom torzione sile itd.

  Popular products from category Mbajtësit

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Mbajtës magnetik i fishekëve 1/4", me magnet shtesë

  5614176638
  890 RSD me TVSH-në
  Mbajtës i bitave 1/4 ", me magnet bazë dhe magnet shtesë në majë të kapakut plastik. Koka e vidhës mbërthehet në mënyrë precize në magnetin shtesë, gjë që parandalon që vidha të shtrembërohet në fillim të vidhosjes dhe lehtëson punën kur vidhosni vidhën mbi kokë dhe në vende më pak të qasshme.

  Mbajtës i fishekëve Zebra 1/4" L74m

  0614176688
  5 350 RSD me TVSH-në
  Mbajtës fishekësh Zebra premium me kokë që ndërrohet shpejt dhe zonë kundër përdredhjes, për absorbim më të mirë të vibracioneve gjatë vidhosjes dhe zhvidhosjes së bulonave dhe për transmetim më të madh të forcës.

  Mbajtës për fishekë, magnetik 1/4", 74mm

  0614176702
  890 RSD me TVSH-në
  Mbajtës standard magnetik për fishekë.

  Adapter për kokë për arpion, 1/2''-4ug.1/4''-6ug. L74mm

  0614176780
  3 500 RSD me TVSH-në
  -

  Mbajtës për fishekë, magnetik 1/4", 50mm

  0614176754
  1 550 RSD me TVSH-në
  Mbajtës standard magnetik për fishekë.

  Vazhdues këndor për makinën elektrike shpuese, ZEBRA

  06149000
  19 290 RSD me TVSH-në
  Vazhdues i fuqishëm këndor për makinë shpuese elektrike, me mbajtës mekanik të fishekëve 1/4" dhe kokë që ndërrohet shpejt. I dizajnuar posaçërisht për hapësirat e ngushta.

  Mbajtës për fishekë 1/4" me kokë shpejt të ndërrueshme

  0614176756
  1 750 RSD me TVSH-në
  Mbajtës për fishekë me kokë shpejt të ndërrueshme, me pranues 1/4".

  Adapter për koka për arpion 1/4''-4 këndor, 1/4''-6 këndor

  1 250 RSD me TVSH-në
  Adapter për kokë për arpion, me pranues të makinës 1/4".

  Adapter për kokë për arpion, 3/8''-4ug., 1/4''-6ug., L50m

  0614176727
  2 090 RSD me TVSH-në
  Adapter për kokë për arpion, me pranues të makinës 1/4".