Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Maskat për saldim

  Popular products from category Maskat për saldim

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Maskë automatike për saldim, Stella

  11 650 RSD me TVSH-në
  Maska automatike Stella BLACK CARBON për saldim është bërë nga plastika me cilësi të lartë, rezistente ndaj mbetjeve/ thyerjeve. Përmban katër sensorë optikë të shpejtësisë 1/3.s. Furnizimi bëhet përmes qelizave diellore dhe baterive e litiumit të pandërrueshme, me jetëgjatësi prej pesë deri në shtatë vjet. Ekziston opsionit për saldim ose gërryerje. Është bërë në përputhje me standardet CE, ANSI, CSA dhe AS/NZS. Falë rregullimeve në pjesën e jashtme të maskës, ajo mundëson punë më të shpejtë pa hequr maskën. Gjithashtu ka mundësinë e rregullimit të distancës nga fytyra

  Maskë automatike për saldim, Veldo, black

  0984700660
  6 290 RSD me TVSH-në
  Veldo black maska automatike për saldim është bërë nga plastika me kualitet të lartë rezistuese ndaj thyerjes. Përmban 2 senzora optik me shpejtësi 1/25.s. Furnizimi bëhet përmes qelizave solare. Veldo Black maska automatike posedon regjimin për saldim dhe regjimin për gdhendje. Është bërë në pajtim me stansardet CE, ANSI, CSA dhe AS/NZS.

  Xham mbrojtës i jashtëm për maskë Stella

  0984102100
  305 RSD me TVSH-në
  -

  Xham për maskë saldimi, i tejdukshëm

  0984500100
  99 RSD me TVSH-në
  Xhami i fortë i tejdukshëm i përgjigjet maskës për saldim përmasat e së cilit xham janë 90x110 mm.

  Xham për maskë saldimi, i gjelbër

  295 RSD me TVSH-në
  Xhami i gjelbër i fortë korrespondon me maskën për saldim, dimensionet e të cilit janë 9 x 11 mm.

  Xham mbrotjës i brendshëm për maskë Ignis dhe Sella

  0984100200
  255 RSD me TVSH-në
  -

  Xham mbrotjës i brendshëm për maskë Veldo

  0984103200
  255 RSD me TVSH-në
  -