Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Masat për ankerim

  Popular products from category Masat për ankerim

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Llaç për anker WIT PM-200 Basic

  5918242300
  1 390 RSD me TVSH-në
  Masa dykomponente për ankerim në bazë të poliesterit pa stiren. Dedikuar për montim në betonin jo të plasaritur (zona e presionit), tullën e plotë, tullën e zbraztë ( me patron plastike) si dhe në gas-beton. Posedon lejen ETA - opsioni 7. Montimi me pistoletë standarde për kartushe 310ml.

  Fishekë për ankerim kimik - sistemi W-VD

  379 RSD me TVSH-në
  Fishek xhami për ankerim kimik në beton të pa plasaritur (zona e shtypjes). I dizajnuar për ngarkesa kryesisht statike dhe kuazi-statike. Montimi në beton të thatë ose të lagësht, të klasës ndërmjet C2/25 dhe C5/6. Aprovimi ETA, opsioni 8

  Anker kimik WIT VM-250

  1 490 RSD me TVSH-në
  Masa dykomponente për ankerim, në bazë të vinilesterit (pa stiren). Dedikuar për montim në betonin e plasaritur dhe jo të plasaritur (zona e shtrëngimit dhe e presionit), në tullën e plotë, tullën e zbrazët, gas-beton. Posedon lejen ETA për montim në zonën e presionit dhe shtrëngimit (opsioni 1), për montiminin e brinjëve. Kategoria seizmike C1. Montimi me pistoletë standarde për kartushe 310 për variantin 300ml apo pistoletën art. nr. 1891302171 apo pistoletën multifunksionale art. 0891003105 për variantin prej 420ml.

  Anker kimik WIT-PE 500

  0903480005
  3 290 RSD me TVSH-në
  Masa dykomponente për ankerim, në bazë të pure-epoxy (pa stiren). Dedikuar për montim në betonin e plasaritur dhe jo të plasaritur (zona e shtrëngimit dhe e presionit). Posedon lejen ETA për montim në zonën e presionit dhe shtrëngimit (opsioni 1), për montimin e brinjëve. Kategoria seizmike C1 dhe C2. Montimi me pistoletë multifunksionale art. 0891003105.

  WIT-EA 150 masa për ankerim

  5918301150
  1 790 RSD me TVSH-në
  Masë dy-komponentësh me bazë epoksi-akrilat me stiren. Veçanërisht e përshtatshme për montim në gur natyror (nuk lë njolla). Mund të përdoret gjithashtu për instalim në tulla të ngurta dhe beton të pa plasaritur (zona e shtypjes). Aprovimi ETA, opsioni 7.

  WIT PM-200 Basic 300ml + 3 mikserë statikë falas

  WPM21
  6 990 RSD me TVSH-në