Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi
  Brendi: WURTH

  Masë hermetizuese të xhamit të përparmë, 310ml

  3 790 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Masë për izolimin e xhamave të makinave, që janë montuar në profil gome.
  Shifra e produktit: 0890100043
  Dërgesa e shpejtë 2-5 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  * Për zaptimin e xhamave të përparëm të automjeteve që janë të montuar në profiling e gomës.
  * Masa e tepërt për zaptim mundet pas avullimit të shkurtër të hiqet
  * Mund të zbatohet te të gjitha llojet e punës së zaptimit.
  * Mbetet e butë, e në sipërfaqe pak mbetet ngjitëse.
  * Nuk pëlcet për shkak të ndikimit të jashtëm atmosferik.
  * Nuk dëmton sipërfaqet e kromuara, të emajluara dhe nga goma.
  * Rezistues ndaj ujit dhe mjeteve për larje
  * Rezistues në temperaturë prej -20 °C deri 80 °C.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU
  Shkruani recenzionin tuaj
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • * Për zaptimin e xhamave të përparëm të automjeteve që janë të montuar në profiling e gomës.
   * Masa e tepërt për zaptim mundet pas avullimit të shkurtër të hiqet
   * Mund të zbatohet te të gjitha llojet e punës së zaptimit.
   * Mbetet e butë, e në sipërfaqe pak mbetet ngjitëse.
   * Nuk pëlcet për shkak të ndikimit të jashtëm atmosferik.
   * Nuk dëmton sipërfaqet e kromuara, të emajluara dhe nga goma.
   * Rezistues ndaj ujit dhe mjeteve për larje
   * Rezistues në temperaturë prej -20 °C deri 80 °C.
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaEU
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  * Për zaptimin e xhamave të përparëm të automjeteve që janë të montuar në profiling e gomës.
  * Masa e tepërt për zaptim mundet pas avullimit të shkurtër të hiqet
  * Mund të zbatohet te të gjitha llojet e punës së zaptimit.
  * Mbetet e butë, e në sipërfaqe pak mbetet ngjitëse.
  * Nuk pëlcet për shkak të ndikimit të jashtëm atmosferik.
  * Nuk dëmton sipërfaqet e kromuara, të emajluara dhe nga goma.
  * Rezistues ndaj ujit dhe mjeteve për larje
  * Rezistues në temperaturë prej -20 °C deri 80 °C.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU