Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Makinat pneumatike

  Na našem e - shopu možete pronaći širok asortiman pneumatskih mašina, različitih performansi, pogodnih za različite procese montaže, demontaže i obrade materijala. Pneumatske mašine su manje mase što omogućava lakšu upotrebu, manje su sklone kvaraovima zbog zatvorenog sklopa koji ne dozvoljava prolaz okolnih čestica u njih. U zavisnosti od procesa imate mogućnost odabira udarnih obvijača/zavrtača različitih prihvata 1/4",1/2",3/4" i 1" i momenta pritezanja kao i račne za rad u skučenim prostorima. Za proces obrade materijala u ponudi imamo pneumatske ugaone brusilice, aksijalne brusilice i ekscentrične brusilice, bušilice, mini rezač i sabljarka. Za procese montaže iz asortimana možemo vam ponuditi pneumatske pištolje za pop, blind nitne, heftalice i pištolje za eksere.

  Popular products from category Makinat pneumatike

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Makinë pneumatike goditëse për zhvidhosje (kaçavide) DSS 1/2'' IN STANDARD

  07037560
  14 850 RSD me TVSH-në
  Makinë pneumatike me raport të jashtëzakonshëm fuqi-peshë. Mekanizmi goditës i dyfishtë me performancë të lartë dhe sistemi çekanëve fuqishme sigurojnë deri në maksimum 86 Nm momente rrotulluese gjatë lirimit. Është konstruktuar për të drejtuar ajrin nga përdoruesi dhe zonës së punës. Ndërprerësi me 6 pozicione mundëson rregullimin e lehtë të momentit të fuqisë dhe ndryshimin e drejtimit (shtrëngimi / lirimi)

  Çelës pneumatik me goditje (pistoletë) DSS 1/2`H

  07037360
  11 150 RSD me TVSH-në
  E fortë, kaçavidha mirë e balansuar pneumatike me realizim të shpejtë të momentit të rregulluar të shtrëngimit. Makina ka pozicionin optimal të përqëndruar të mjetit. Komutatori me të cilin punohet lehtë mundëson ndryshimin e thjeshtë të drejtimit dhe rregullimin e momentit të shtrëngimit. Mekanizmi goditës i kualitetit të lartë me lubrifikim të përmirësuar dhe motorin me 6 topa zgjatë afatin e punës së motorit. Dorza ergonome me gomë nuk ftohet në punë.

  Çelës pneumatik me goditje (pistoletë) DSS 3/4'H

  07037730
  61 690 RSD me TVSH-në
  E sigurtë, kaçavidha goditëse e fortë me mekanizmin goditës me kualitet të lartë me lubrifikim të përmirësuar dhe motorin me 6 topa, që e vazhdojnë afatin e punës së makinës. Komutatori për ndryshimin e drejtimit dhe katër pozitat e mbështjelljes mundëson punë të lehtë dhe të shpejtë. Kaçavidha ka dorëzën e gomës ergonome për punë komode dhe lidhësin për ajër që mund të rrotullohet për 360°.

  Çelës pneumatik me goditje (pistoletë) DSS 3/4'' MAX

  571439934
  38 850 RSD me TVSH-në
  Kaçavidha goditëse e fuqishme me mekanizmin goditës të dyfishtë dhe shtëpizën e qëndrueshme nga materiali përbërës. Komutatori për ndryshimin e drejtimit të rrotullimeve dhe rregullimit të tri shkallëve të shtrëngimit mundëson manipulim të lehtë. Makina ka dorëzë të formësuar ergonome të mbuluar me materialin dy komponentë për punë komode, si dhe sferat speciale për zvogëlimin e zhurmës të paraqitur me nxjerrjen e ajrit të përdorur.

  Çelës pneumatik me goditje (pistoletë) DSS 1'' MAX

  571439901
  61 390 RSD me TVSH-në
  -

  Makinë pneumatike për zhvidhosje (kaçavide) DSS 1''P 305mm

  07037750
  92 700 RSD me TVSH-në
  Makinë e fuqishme goditëse me mekanizëm goditës me cilësi të lartë dhe motor të fuqishëm që mundëson momente të mëdha të punës dhe siguri në punë. Makina ka ndërprerësin për rregullimin e lehtë të momentit rrotullues sipas nevojave të punës, si dhe opsionin e ndryshimit të drejtimit të rrotullimit (shtrëngimit / lirimit). Është gjithashtu e mundur të kontrolloni shpejtësinë e rrotullimit në këmbëz

  Pistoletë pneumatike DSS 1/2'' Premium Power

  57143010
  32 750 RSD me TVSH-në
  Pistoletë pneumatike goditëse me cilësi të lartë në shtëpizë të fortë plastike të përforcuar me fibra xhami. Rotor i ekuilibruar mirë me 6 lamela siguron fuqi maksimale dhe jetëgjatësi të madhe. Rregullimi katër shkallësh i momentit të shtrëngimit me një dorë siguron punë optimale dhe ndryshimin e shpejtë të momentit të shtrëngimit. Makina ka një dorezë në formë ergonomike me shtrojë të butë dhe amortizuesin e zhurmës për punë precize dhe të rehatshme

  Makinë pneumatike për zhvidhosje (kaçavidë) DSS 1'' L

  07037700
  75 800 RSD me TVSH-në
  Makinë e fuqishme për (zh)vidhosje me bosht të gjatë dhe një moment maksimal prej 2,846Nm, është dizajnuar për punë në rrotat e automjeteve të rënda komerciale. Makina ka opsionin e rregullimit të 4 shkallëve të ndryshme të momentit të shtrëngimit varësisht nga nevojat e punës që po kryhet, si dhe mundësinë e ndryshimit të drejtimit të rrotullimit - shtrëngimit/lirimit.

  Çelës pneumatik me goditje (pistoletë) DSS 1' 512mm

  07037800
  75 800 RSD me TVSH-në
  Kaçavidha goditëse e fortë me boshtin e gjatë dalës (150mm), special i dedikuar për punë në rrotat e automjeteve të rënda komerciale. Makina ka mundësi të rregullimit të momentit sipas nevojave të punës që bëhet, si dhe mundësia e ndërrimit të drejtimit të rrotullimit - shtrëngimi/lirimi.

  Makinat pneumatike

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene