Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Makinat elektrike/ me bateri/ pneumatike

  U našem e-shopu možete pronaći Wurth električne, baterijske i pneumatske mašine, čiji se vrhunski kvalitet pre svega ogleda u performansama. Napredan dizajn, propratna oprema, ergonomija prilagođena dugotrajnom svakodnevnom radu profesionalaca, kao i tri godine garancije obezbeđuju maksimalno zadovoljstvo prilikom korišćenja. Nudimo Vam veliki izbor električnih i baterijskih: bušilica, brusilica, štemarica, odvijača. Na jednom mestu možete pronaći kompletnu opremu za penumatske alate i njihovo snadbevanje vazduhom (pneumatske mašine, creva, spojni elementi), kompresori.

  Popular products from category Makinat elektrike/ me bateri/ pneumatike

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Trapan-vidator me bateri BDD 14,4 2x2Ah

  5717505012
  21 650 RSD me TVSH-në
  Makina shpuese - kaçavidhë e fortë dhe kompakte me bateri dhe tension 14.4V dedikohet për shpuarje të lehta dhe dado. Falë masës së vogël prej vetëm 1.25kg dhe dimensioneve, është ideale për punë në vendet ku kemi vështirësi qasjeje. Kjo makinë-kacavidhë ka mundësi të rrregullimit preciz të momentit rrotullues në 18 nivele të ndryshme, si dhe ndërruesin e shpejtësisë me dy shkallë për rregullim plotësues. Futeri me sistemin e shpejtë i mundëson shfrytëzuesit ndërrimin e lehtë dhe të shpejtë të puntove apo vazhduesve, kurse llamba e integruar LED lehtëson punën në hapsirën e errët. Komoditetin shtesë dhe mundësinë e punës më të gjatë e jep dorëza ergonomike me efektin e shprehur grip. Makina shpuese dërgohet në valixhe me mbushësin e shpejtë dhe baterinë rezervë.

  Trapan-vidator me bateri BDD 10,8 Power, 1,5Ah

  5717501012
  12 250 RSD me TVSH-në
  Makina shpuese - kaçavidhë kompakte me bateri dhe tension 10.8V dedikohet për ngarkesa të lehta dhe të mesme gjatë shpuarjes dhe lirimit. Kjo makinë ka një pozitë për shpuarje dhe 18 shkallë të rregullimit të momentit të shtrëngimit të vidhave, falë së cilës ka zbatim të shumfishtë në punët e shtrëngimit të vidhave dhe shpuarje. Posedon llambën e instaluar LED që lehtëson punën në hapsirën e kufizuar dhe të errët. Dorëza e butë me dizajn ergonom mundëson punë të këndshme, pa lodhje. Bateria litium-jon me masë dhe dimension të vogël lehtëson punën e gjatë në vendet që ka vështirësi qasjeje; përveq kësaj, ky model ka edhe indikatorin i cili tregon se sa ka mbetur bateri. Makina shpuese dorëzohet në valixhe me mbushësin e shpejtë (koha e mbushjes së baterisë është 30min) dhe baterinë rezervë.

  Trapan-vidator me bateri BHD 18 BL, 2x4Ah

  5717506012
  42 890 RSD me TVSH-në
  Makina shpuese - kaçavidhë shumë e fortë dhe kompakte me dorzën për punto deri në 13mm. Kjo makinë e ka të instaluar motorin induktiv (brushless) përparësitë themelore të së cilit janë shpenzimet e zvogëluara të mirëmbajtjes dhe afati më i gjatë i punës. Mundësia e rregullimit të momentit të shtrëngimit në 16 shkallë të ndryshme i jep zbatim të shumëfishtë në punët e shtrëngimit dhe shpuarjes. Përveç kësaj, llamba e instaluar LED lehtëson punën në hapësirat e errëta kurse dizajni ergonom dhe dorëza dy komponente me efektin grip mundëson punë të këndshme dhe afatgjate pa lodhje. Kapsja për rryp lehtëson manipulimin gjatë punës. Kjo makinë shpuese-kaçavidhë vjen në koferin plastik me mbushës dhe baterinë rezervë.

  Prerëse-gërryese (fresibel) me bateri 125mm, BAG 18 BL, 2x5Ah

  5717509012
  50 690 RSD me TVSH-në
  Guri retifikues me bateri që mundëson punë shumë efikase në kushtet ku nuk ekziston burimi i energjisë elektrike. E ka të inkuadruar motorin induktiv (brushless), falë së cilit shpenzimet e mirëmbajtjes janë më të ulta, e afati i punës dukshëm më i gjatë. Llamba e instaluar LED lehtëson punën në hapsirën e errët. Guri retifikues ka mbrojtës i cili lehtë dhe shpejtë lëvizë në pozitën e dëshiruar. Dorëza ergonome me efektin grip, mundëson punë të këndshme për një kohë të gjatë. Guri retifikues vjen në valixhen plastike, me mbushës dhe baterinë rezervë.

  Çekan elektro-pneumatik - makinë shpuese EHD 40 Combi

  5717003011
  64 290 RSD me TVSH-në
  Çekan elektro-pneumatik – makinë shpuese me sistem amortizes AVT / TMD - sistem të dyfishtë për reduktimin e dridhjeve dhe të zhurmës. Makina ka pranim SDS-max. Kontrolli elektronik i shpejtësisë minimizon humbjen e shpejtësisë gjatë punës. Starti 'i butë' dhe funksioni i mbrojtjes nga ri-starti mundësojnë sigurinë më të madhe gjatë punës

  Trapan me bateri, me goditje, BRH 18BL, 2x4Ah

  5717508012
  63 650 RSD me TVSH-në
  Makina shpuese goditëse me bateri me forcën e goditjes prej 2J, për shuarje të lehtë dhe gdhendje në ndërtimtari. Posedon motorin induktiv (brushless) i cili mundëson dukshëm afat më të gjatë pune dhe shpenzimet e zvogëluara të mirëmbajtjes. Kjo makinë shpuese i ka 3 regjimet e ndryshme të punës - shpuarje, shpuarje me cekan dhe vetëm puna me cekanin goditës. Llamba e instaluar LED siguron punë të lehtë në hapsirat e errëta, e dorza ergonome me efektin grip jep komoditet dhe mundësi për punë të gjatë pa lodhje. Kjo makinë shpuese dërgohet në valixhen plastike me mbushës të shpejtë, baterinë rezervë dhe dorzën shtuese.

  Makinë për zhvidhosje me bateri 1/2'' 1.000 Nm,BIW 18-BL,2x5Ah

  5717510012
  76 650 RSD me TVSH-në
  Kaçavidha goditëse jashtëzakonisht e fortë me bateri me momentin e lartë rrotullues nga maksimal 1.000 Nm. Dedikuar për përforcime të forta dhe kërkuese dhe lirimit të filetës deri në maksimum M22. E ka të instaluar motorin induktiv (brushless), për cka edhe afati i punës i kësaj makine është dukshëm më i gjatë, e shpenzimet e mirëmbajtjes më të ulëta. Llamba e instaluar LED e bënë këtë kaçavidhë të përshtatshme për punë në hapsirën e errët e dorëza ergonome me efektin grip siguron komoditet në manipulim dhe punë të gjatë pa lodhje. Kjo kaçavidhë vjen në valixhen plastike me mbushës dhe baterinë rezervë.

  Vidator me goditje, me bateri BID 10-A

  5717502012
  20 600 RSD me TVSH-në
  Kaçavidha goditëse kompakte me bateri me tension 10.8V me momentin maksimal prej 100Nm dedikohet për lirime dhe shtrëngime më kërkuese. Shtëpiza kualitative nga alumini i shkrirë siguron moment konstant rrotullues. Kjo kaçavidhë e ka të instaluar llambën LED që ndihmon gjatë punës në hapsirën e kufizuar dhe të errët. Dorza e butë me dizajn ergonom mundëson punë të këndshme, pa lodhje. Bateria litium-jon me masë dhe dimensione të vogla lehtëson punën afatgjate në vendet që kemi vështirësi qasjeje; përveç kësaj ky model e ka edhe indikatorin i cili tregon se sa ka mbetur bateri. Makina dërgohet në valixhe me mbushës të shpejtë dhe baterinë rezervë.

  Ratifikuese (troko) elektrike aksiale, 710W

  07025200
  32 050 RSD me TVSH-në
  Modeli: GS 7-E Prerëse-gërryese elektrike aksiale e lehtë dhe kompakte dhe njëkohësisht e fuqishme është ideale për mprehje dhe gërryerje. Makina ka ndërprerje sigurie - kur është e mbyllur, furnizimi me energji ndërpritet automatikisht. Ajo gjithashtu ka mbrojtje nga restart-i, pra nga ri kyçja pa dashje. Mbrojtja termike nga mbingarkesa mbron motorin dhe mundëson jetëgjatësi të madhe. Rezistencë shtesë ndaj pluhurit falë spiraleve të mbështjellura dhe rrjetës mbrojtëse mbi mbështjellat.