Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Makinat elektrike

  Bilo da ste profesionalac ili hobista, uvek je poželjno raditi sa visokokvalitetnim električnim mašinama koje Vam mogu garantovati maksimalne performanse i dugotrajnost. U ovom odeljku našeg e- shopa možete pronaći mnoštvo profesionalnih električnih Wurth mašina koje mogu zadovoljiti bilo koji radni zahtev. Za one koji trebaju da obave proces sečenja, nudimo vam veliki izbor ugaonih brusilica prihvata prečnika od 115 do 230 mm, različitih snaga od 750 do 2600W. Glavne karakteristike mašina većih snaga je zaštita od ponovnog pokretanja i preopterećenja, koja je vrlo korisna u različitim situacijama kako bi se osigurala maksimalna sigurnost tokom upotrebe. Širok asortiman vibracionih bušilica, elektro - pneumatskih čekića i elektropneumatskih udarnih bušilica sa mnogo različitih funkcija. U širem asortimanu električnih alata koji su vam na raspolaganju u našem e- shopu, možete kupiti i industrijske električne usisivače i industrijske fenove. Za specijalne procese obrade metala na raspolaganju su Vam električne aksijalne brusilice. Što se tiče ostalih mašina na raspolaganju su Vam testere za metal, cirklularne testere, ubodne testere, testera sabljarka, mašina za prosecanje kanala u zidovima i polir mašina.

  Popular products from category Makinat elektrike

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Ratifikuese (troko) elektrike këndore, 850W

  5717004010
  8 350 RSD me TVSH-në
  Model: EAG 115 Prerëse-gërryese dore këndore me fuqi 85 W për prerjen dhe gërryerjen e materialeve. Ratifikuesja ka ndërprerës me dy mbulesa për siguri shtesë gjatë përdorimit. Makina ka rotor të mbrojtur nga pluhuri metalik, kushinetat e të cilit janë në shtëpizë gome për të parandaluar "saldimin" e kushinetave në shtëpizë gjatë nxehjes. Në kokën e makinës është e integruar kushineta-gjilpërë e cila përballon ngarkesa më të mëdha.

  Ratifikuese (troko) elektrike këndore, 760W

  5717016010
  7 100 RSD me TVSH-në
  Modeli: EAG 7-115 Prerëse-gërryese këndore me fuqi 76 W, me raport të shkëlqyeshëm të masës dhe fuqisë, për prerje dhe gërryerje të lehta. Butoni i bllokimit të boshtit të punës e bën të lehtë ndërrimin e diskut prerës ose gërryes. Rotori i makinës ka mbrojtjen nga tallashi, që e zgjatë jetëgjatësinë e makinës. Siguria e përdoruesit rritet falë funksionit të mbrojtjes nga restarti – pas ndërprerjes së furnizimit të papritur të energjisë elektrike, makina nuk ndezet menjëherë, por është e nevojshme që përdoruesi ta kthejë ndërprerësin tek stopi dhe ta ndezë përsëri

  Prerëse-gërryese (fresibel) 2000W, EAG 20-231

  5717008010
  14 850 RSD me TVSH-në
  Guri i fortë retifikues këndor me dorzë antivibruese për punë komfore pa lodhje shtesë. Makina ka rotor të mbrojtur nga pluhuri dhe mbeturinat, shtretërit e së cilës janë në shtëpizën e gomës për shkak të evitimit të "saldimit" të shtratit në shtëpizë kur nxehet.

  Trapan elektrik me vibrim EDI 13-K

  5717001011
  7 750 RSD me TVSH-në
  Makina retifikuese, e fortë dhe kompakte me vibracione të lehta me forcë 650 W, është karakteristike me shpuarjen e saj të shpejtë dhe afatin e gjatë të punës. Posedon futerin e instaluar të shpejtë metalik ROHM. Kjo makinë ka dy regjime të punës- shpuarje dhe shpuarje goditëse. Ndërprerësi elektrik me potenciometër mundëson rregullimin e numrit konstant të rrotullimeve të makinës. Dizajni ergonom me dorzën nga goma siguron manipulim të këndshëm, pa lodhje, derisa dorëza rrotulluese me gomë shtesë me distancues për thellësi të njëtrajtshme të shpuarjes mundëson punë të sigurtë edhe te rezistenca e shtuar e shpuarjes.

  Çekan elektrik pneumatik – makinë shpuese ERHD 24-MLS

  5717002019
  17 090 RSD me TVSH-në
  Çekan elektro – pneumatike – makinë shpuese me peshë të vogël dhe fuqi të madhe të goditjes prej 2.8 J është menduar për shpime, shpime me goditje dhe punë me daltë të lehtë në ndërtimtari. Makina ka 3 mënyra funksionimi - shpime pa goditje, shpime me goditje dhe punë me daltë, si dhe mundësinë e aplikimit të drejtimit të rrotullimit. Makina ka pranuesin SDS-PLUS.

  Çekan elektro-pneumatik - makinë shpuese EHD 40 Combi

  5717003011
  64 290 RSD me TVSH-në
  Çekan elektro-pneumatik – makinë shpuese me sistem amortizes AVT / TMD - sistem të dyfishtë për reduktimin e dridhjeve dhe të zhurmës. Makina ka pranim SDS-max. Kontrolli elektronik i shpejtësisë minimizon humbjen e shpejtësisë gjatë punës. Starti 'i butë' dhe funksioni i mbrojtjes nga ri-starti mundësojnë sigurinë më të madhe gjatë punës

  Ratifikuese (troko) elektrike aksiale, 710W

  07025200
  32 050 RSD me TVSH-në
  Modeli: GS 7-E Prerëse-gërryese elektrike aksiale e lehtë dhe kompakte dhe njëkohësisht e fuqishme është ideale për mprehje dhe gërryerje. Makina ka ndërprerje sigurie - kur është e mbyllur, furnizimi me energji ndërpritet automatikisht. Ajo gjithashtu ka mbrojtje nga restart-i, pra nga ri kyçja pa dashje. Mbrojtja termike nga mbingarkesa mbron motorin dhe mundëson jetëgjatësi të madhe. Rezistencë shtesë ndaj pluhurit falë spiraleve të mbështjellura dhe rrjetës mbrojtëse mbi mbështjellat.

  Ratifikuese (troko) elektrike aksiale, 710W

  07025210
  38 350 RSD me TVSH-në
  Modeli: GS 7-E Prerëse-gërryese elektrike aksiale e lehtë dhe kompakte dhe njëkohësisht e fuqishme është ideale për mprehje dhe gërryerje. Makina ka ndërprerje sigurie - kur është e mbyllur, furnizimi me energji ndërpritet automatikisht. Ajo gjithashtu ka mbrojtje nga restart-i, pra nga ri kyçja pa dashje. Mbrojtja termike nga mbingarkesa mbron motorin dhe mundëson jetëgjatësi të madhe. Rezistencë shtesë ndaj pluhurit falë spiraleve të mbështjellura dhe rrjetës mbrojtëse mbi mbështjellat.

  Ratifikuese (troko) elektrike këndore, 1100W

  5717005010
  12 790 RSD me TVSH-në
  Modeli: EAG 11-115-C Makina e fortë retifikuese këndore me kontrolluesin elektronik për prerje dhe gdhendje më të rënda. Guri retifikues ka ndërprerësin me dy ndarje për siguri shtesë gjatë përdorimit. Makina ka rotor të mbrojtur nga pluhuri dhe ashklat, shtretërit e së cilës janë në shtëpizën prej gome për evitimin e "saldimit" të shtratit në shtëpizë gjatë nxehjes. Në kokën e gurit retifikues është instaluar shtrati në formë të gjilpërës i cili duron ngarkesa më të mëdha.