Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Magnetizues për fishekë dhe kaçavida

  249 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Praktik dhe i lehtë për t'u përdorur, i përshtatshëm për të gjitha llojet e kaçavidave dhe bitave.
  Shifra e produktit: 57153500
  Dërgesa e shpejtë 2-5 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  *  Magnetizuesi për shtojca
  *  Magnetizuesi për kaçavidha
  * Ndikimi i magnetit – pas futjes në shtojcë apo kaçavidhë
  *  Përfundimi i ndikimit të magnetit – tërhiqni magnetin nga ana e jashtme e boshtit të kaçavidhës
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaTajvan
  Shkruani recenzionin tuaj
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • *  Magnetizuesi për shtojca
   *  Magnetizuesi për kaçavidha
   * Ndikimi i magnetit – pas futjes në shtojcë apo kaçavidhë
   *  Përfundimi i ndikimit të magnetit – tërhiqni magnetin nga ana e jashtme e boshtit të kaçavidhës
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaTajvan
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  *  Magnetizuesi për shtojca
  *  Magnetizuesi për kaçavidha
  * Ndikimi i magnetit – pas futjes në shtojcë apo kaçavidhë
  *  Përfundimi i ndikimit të magnetit – tërhiqni magnetin nga ana e jashtme e boshtit të kaçavidhës
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaTajvan