Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Lubrifikuesit

  Popular products from category Lubrifikuesit

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  AL 1100 Pastë lubrifikuese në sprej, 300ml

  08931100
  2 290 RSD me TVSH-në
  AL 1100 është mjet për lubrifikim rezistues ndaj presionit të lartë dhe temp. prej -80 shkallë deri në +1100 shkallë. Ky mjet me kualitet të lartë në baza të bakrit dhe aluminit eviton gërryerjen, saldimin e ftohtë, grisjen dhe korozionin. Është rezistente ndaj ujit, bazave dhe acideve. Aplikohet te mbrojtja e zaptuesve, lidhjeve me fileta të pjesëve të sistemit për nxjerrjen e tymit, poleve të akumulatorit...

  AL 1100 Pastë lubrifikuese, 1kg

  089311010
  12 490 RSD me TVSH-në
  AL 1100 është mjet për lubrifikim rezistues ndaj presionit të lartë dhe temp. prej -80 shkallë deri në +1100 shkallë. Ky mjet me kualitet të lartë në baza të bakrit dhe aluminit eviton gërryerjen, saldimin e ftohtë, grisjen dhe korozionin. Është rezistent ndaj ujit, bazave dhe acideve. Aplikohet te mbrojtja e zaptuesve, lidhjeve me fileta të pjesëve të sistemit për nxjerrjen e tymit, poleve të akumulatorit...

  CU-800 Pastë bakri lubrif. (-40 deri +1200C) 1kg

  08938002
  8 650 RSD me TVSH-në
  CU 800 është mjet rezistues me temperaturë të lartë nga bakri për lubrifikim dhe mbrojtjen e sipërfaqeve të metalit nga korozioni, prishja, saldimi i ftohtë dhe dëmtimi. Ky mjet është rezistues ndaj ujit, bazës, acidit dhe nga aspekti i temperaturës është rezistues prej -20° deri në +1200°. Ngjitje shumë të mirë në sipërfaqe që lubrifikohen sic janë frenat, pjesët montuese, polet e akumulatorit, shtretërit, laqet, sipërfaqet rrëshqitëse.

  CU-800 Pastë bakri lubrif. (-40 deri +1200C) 100g

  08938001
  1 650 RSD me TVSH-në
  CU 800 është mjet rezistues me temperaturë të lartë nga bakri për lubrifikim dhe mbrojtjen e sipërfaqeve të metalit nga korozioni, prishja, saldimi i ftohtë dhe dëmtimi. Ky mjet është rezistues ndaj ujit, bazës, acidit dhe nga apekti i temperaturës është rezistues prej -20° deri në +1200°. Ngjitje shumë të mirë në sipërfaqe që lubrifikohen siç janë frenat, pjesët montuese, polet e akumulatorit, shtretërit, laqet, sipërfaqet rrëshqitëse.

  CU-800 Sprej bakri lubrif. (-40 deri +1200C) 300ml

  0893800
  1 650 RSD me TVSH-në
  CU 800 është mjet rezistues me temperaturë të lartë nga bakri për lubrifikim dhe mbrojtjen e sipërfaqeve të metalit nga korozioni, prishja, saldimi i ftohtë dhe dëmtimi. Ky mjet është rezistues ndaj ujit, bazës, acidit dhe nga apekti i temperaturës është rezistues prej -20° deri në +1200°. Ngjitje shumë të mirë në sipërfaqe që lubrifikohen siç janë frenat, pjesët montuese, polet e akumulatorit, shtretërit, laqet, sipërfaqet rrëshqitëse.

  HSW 100 Sprej lubrifikant, 500ml

  0893104500
  800 RSD me TVSH-në
  Yndyra e bardhë në formë spreji HSS 100 me erë të butë, ka përdorim univerzal. Ky lubrifikues me kualitet të lartë është prodhuar me përzierjen e yndyrës nga kalciumi dhe litiumi, nga vaji mineral bazik. Mirë mbron nga uji dhe lagështia, dhe me efikasitet zvogëlon fërkimin në sipërfaqet që lubrifikohen. Ky mjet praktikisht zbatohet fal fiskajës që mund të sillet për 360 shkallë dhe gypin për zbatimin në vendet me qasje të vështirë.

  Pastë-sprej për montim, 300ml

  0893850
  3 090 RSD me TVSH-në
  Yndyra me kualitet të lartë në sprej dedikuar për lubrifikimin e pjesëve gjatë montimit. Duke formuar shtresë të fortë mbrojtëse, ky mjet eviton nxehjen dhe prishjen, zvogëlon fërkimin dhe mbron nga dëmtimi. Eshtë rezistuese ndaj ujit, ujit të njelmët, tretësit e acideve, bazave, dhe ka rezistencë ndaj presionit deri te kufiri i elasticitetit të të gjithë metaleve të njohura. Ky mjet zbatohet për lubrifikimin e pjesëve para montimit, frerët, boshti me fileta, boshti i motorit, letfave dhëmbëzore, për montim me presimin e mbështetësve, shtretërve, vidhave, si dhe për bërjen e filetave, prerje, dhe përpunim me deformim.

  MULTI Sprej - vaj universal për mirëmbajtje, 400ml

  089305540
  820 RSD me TVSH-në
  Vaji univerzal për mirëmbajtje përdoret për 5 fusha të zbatimit. Heq fundërrinën dhe korozionin me depërtimin e vet të shpejtë, lubrifikon dhe eviton kërcitjen dhe fishkëllimën duke zvogëluar fërkimin dhe ngarkesën në lidhjet lëvizëse që lubrifikohen. Ky mjet me efikasitet depërton në papastërti, mbeturinat e yndyrërave lyerse, refuzon ujin dhe lagështinë dhe ofron përcueshmëri të mirë në elektrokontaktet. Nuk përmban rrëshirë, acide dhe nuk i dëmton gomat, ngjyrat dhe plastikën. Pakoja transportuese është 12 copë.

  Sprej mirëmbajtës për rripin-V, 400ml

  0893230
  1 250 RSD me TVSH-në
  Spreji për rrypa kujor eviton rrëshqitjen, fishkëllimën dhe transmeton forcën e plotë punuese të motorit. Ky mjet kursen rregullimin e mëvonshëm të punës së rrypit të penguar me ftohtësi, lagështi dhe zgjatje normale. Para zbatimit duhet pastruar sipërfaqet ku ky mjet vihet. Nuk ka AOX.