Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Llaserët rrotullues

  Wurth rotacioni laseri, moderna tehnologija, automatsko nivelisanje u horizontalnom i vertikalnom položaju. Namenjeni za spoljašnju i unutrašnju upotrebu, za profesionalna merenja. Prateća oprema i dodaci.

  Popular products from category Llaserët rrotullues

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Lazer rrotullues, RL5-14

  5709300305
  117 000 RSD me TVSH-në
  I dizajnur dhe konceptuar posaçërisht për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm. Mundësia e nivelimit gjatë përdorimit në pozicionin horizontal dhe vertikal. Shtëpiza e përforcuar me kompozite me fibra xhami e bën RL5-14 një pajisje ideale për përdorim në kushtet kërkuese të vendit të ndërtimit. Nivelimi automatik brenda sekondave, me mundësinë e përdorimit të kontrollerit.

  Pranues i lazerit LR5-14

  5709300451
  39 050 RSD me TVSH-në
  Marrës dhe kontroller në distancë për laser rrotullues

  Letva teleskopike nivelizuese

  071464425
  11 850 RSD me TVSH-në
  Shufër nivelizuese teleskopike për laser rrotullues, L242cm

  Mbajtës lazeri (tripod), teleskopik

  0714649303
  39 050 RSD me TVSH-në
  Trekëmbësh për laser rrotullues, L 269cm