Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Llambat sulfide

  U ovom delu našeg eShop-a možete pronaći sulfidne sijalice  za unutrašnju primenu kod različitih vrsta vozila: svetlo table, kabine, prtljažnika, svetlo za maglu itd. Jednostavno naručivanje i brza dostava. 

  Popular products from category Llambat sulfide

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Llambë C5W

  34,31 RSD me TVSH-në
  Llambë halogjene Wurth e prodhuar nga xhami special kuarci që absorbon rrezet UV. Kjo parandalon dëmtimin e materialeve plastike të fenerëve. Ky lloj llambë prej 24V është paraparë për automjetet e rënda ngarkuese dhe autobusët si llambë e treguesit të drejtimit, frenave pozitës, dritat e pasme. Është me cilësi standarde dhe raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit. Ka lidhës SV8,5-8.

  Llambë C5W Fukuyama

  30,47 RSD me TVSH-në
  Llambë halogjene Wurth e prodhuar nga xhami special kuarci që absorbon rrezet UV. Kjo parandalon dëmtimin e materialeve plastike të fenerëve. Ky lloj llambë prej 24V është paraparë për automjetet e rënda ngarkuese dhe autobusët si llambë e treguesit të drejtimit, frenave pozitës, dritat e pasme. Versioni 12V është menduar për automjetet e pasagjerëve. Është me cilësi standarde dhe raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit.

  Llambë sulfide

  125 RSD me TVSH-në
  Llamba sulfide sinjalizuese prej 24V janë të menduara për panelin e instrumenteve dhe dritën e brendshme. Ato janë me fuqi të ndryshme – 3W, 5 W, 10 W dhe 18 W. Secila prej tyre ka lidhës përkatës.

  Llambë sulfide 12V

  79 RSD me TVSH-në
  Llamba sulfide sinjalizuese prej 12V të parapara për frenat, ngasjen prapa (rikverc), si drita e tabelës ose drita e mjegullës. Ekzistojnë disa lloje të fuqive të ndryshme dhe të lidhësve.

  Llambë për makinat japoneze

  37,63 RSD me TVSH-në
  Llambë sulfide me një fije e paraparë për automjete të pasagjerëve prej 12V. Ato shërbejnë si drita kabine (brendësia e automjetit) dhe gjithashtu mund të jenë drita sinjalizuese të frenave, pozicionit dhe drita mjegulle.