Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Llambat për sinjalizim me një pejzë

  Visokokvalitetne Wurth sijalice sa jednim vlaknom za autobuse, tertna i putnička vozila, različite snage 12V i 24V. U ponudi se nalaze sijalice pokazivača pravca, kočnica, pozicije, rikverc svetla, parking svetla, za maglu itd.

  Popular products from category Llambat për sinjalizim me një pejzë

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Llambë 18W

  07201312
  199 RSD me TVSH-në
  Llambë halogjene Wurth e prodhuar nga xhami special kuarci që absorbon rrezet UV. Kjo parandalon dëmtimin e materialeve plastike të fenerëve. Ky lloj llambë prej 24V është paraparë për automjetet e rënda ngarkuese dhe autobusët si llambë e treguesit të drejtimit, frenave, pozicionit, dritat e pasme. Është me cilësi standarde dhe raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit. Ka lidhës BA15s.

  Llambë H21W

  072013220
  800 RSD me TVSH-në
  Llambë halogjene Wurth e prodhuar nga xhami special kuarci që absorbon rrezet UV. Kjo parandalon dëmtimin e materialeve plastike të fenerëve. Ky lloj llambë prej 24V është paraparë për automjetet e rënda ngarkuese dhe autobusët si llambë e treguesit të drejtimit, frenave pozitës, dritat e pasme. Është me cilësi standarde dhe raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit. Ka lidhës BAZ9s.

  Llambë H6W

  07201503
  950 RSD me TVSH-në
  Llambë e paraparë për drita pozicioni ose parkingu. Lidhësi është BAX9s, me 12V dhe 6W. Përdoret tek automjetet e pasagjerëve.

  Llambë, indikator

  072013210
  890 RSD me TVSH-në
  Llambë halogjene Wurth e prodhuar nga xhami special kuarci që absorbon rrezet UV. Kjo parandalon dëmtimin e materialeve plastike të fenerëve. Ky lloj llambë prej 24V është paraparë për automjetet e rënda ngarkuese dhe autobusët si llambë e treguesit të drejtimit, frenave, pozicionit, dritat e ngasjes prapa. Është me cilësi standarde dhe raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit. Ka lidhës BAY9s.

  Llambë P21W

  40,2 RSD me TVSH-në
  Llambë halogjene Wurth e prodhuar nga xhami special kuarci që absorbon rrezet UV. Kjo parandalon dëmtimin e materialeve plastike të fenerëve. Kjo lloj llambë prej 12V është paraparë për automjetet e pasagjerëve, ndërsa ajo prej 24V për automjetet e rënda ngarkuese dhe autobusët si llambë e treguesit të drejtimit, frenave pozicionit, dritat e ngasjes prapa. Është me cilësi standarde dhe raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit. Ka lidhës BA15s.

  Llambë P21W Fukuyama

  33,62 RSD me TVSH-në
  Llamba halogjenë me një fije për fenerë të makinave. Ato vijnë në dy variante: 12V për automjetet e pasagjerëve dhe 24V për automjetet e rënda ngarkuese. Lidhësi mund të jetë BA15s ose BAU15s.

  Llambë - blu

  072015011
  269 RSD me TVSH-në
  Llambë blu për automjetet e pasagjerëve 12V të destinuara për dritë pozicioni dhe dritë parkimi

  Llambë PY21W

  105 RSD me TVSH-në
  Llamba prej 12V është paraparë për automjete të pasagjerëve, kurse ajo prej 24V për për automjetet e rënda ngarkuese dhe autobusët. Shërben si llambë e treguesit të drejtimit (migavca) ngjyrë portokalli.

  Llambë PY21WW - 12VWS

  07208383
  59 RSD me TVSH-në
  Llambë halogjene Wurth e prodhuar nga xhami special kuarci që absorbon rrezet UV. Kjo parandalon dëmtimin e materialeve plastike të fenerëve. Ky lloj i llambës prej 12V është paraparë për automjetet e pasagjerëve si llambë e treguesit të drejtimit (para dhe prapa), frenave, pozicionit, ngasjes prapa dhe për mjegull. Është me cilësi standarde dhe raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit. Ka lidhës BAU15s.