Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Llambat për sinjal me dy pejza

  Visokokvalitetne Wurth sijalice sa dva vlakna za teretna i putnička vozila, različite snage, 12V ili 24V. U ponudi se nalaze sijalice pokazivača pravca, kočnica, pozicije, rikverc svetla, parking svetla, za maglu itd.

  Popular products from category Llambat për sinjal me dy pejza

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Llambë P21/5W

  07209342
  165 RSD me TVSH-në
  Ofertë speciale e llambave Wurth 24V. Paketimi përmban dy llamba prej 5W me lidhës BAY15D.

  Llambë P21W

  072083411
  79 RSD me TVSH-në
  Llambë halogjene Wurth e prodhuar nga xhami special kuarci që absorbon rrezet UV. Kjo parandalon dëmtimin e materialeve plastike të fenerëve. Ky lloj llambë prej 24V është paraparë për automjetet e rënda ngarkuese dhe autobusët si llambë e treguesit të drejtimit, frenave, pozicionit, dritat e ngasjes prapa. Është me cilësi standarde dhe raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit. Ka lidhës BAZ15d.

  Llambë P21W/5W

  43,13 RSD me TVSH-në
  Llambë halogjene Wurth e prodhuar nga xhami special kuarci që absorbon rrezet UV. Kjo parandalon dëmtimin e materialeve plastike të fenerëve. Ky lloj llambë prej 12V është paraparë për automjetet e pasagjerëve si llambë e treguesit të drejtimit, frenave, pozicionit, ngasjes prapa dhe për mjegull. Në variantin prej 24V është e paraparë për automjetet cargo dhe autobusët si llambë për mjegull dhe dritat stop. Është me cilësi standarde dhe raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit. Ka lidhës BAZ15d.

  Llambë P21W/5W Fukuyama

  35,72 RSD me TVSH-në
  Llamba halogjenë me një fije për fenerë të makinave. Ato vijnë në dy variante: 12V për automjetet e pasagjerëve dhe 24V për për automjetet e rënda ngarkuese. Përdoren si llamba të frenave, pozicionit, ngasjes prapa dhe treguesit e drejtimit.

  Llambë W21/5W

  07208632
  155 RSD me TVSH-në
  Llambë sinjalizuese 12V e menduar për frenat, ngasje prapa (rikverc), si dritë e tabelës ose dritë e mjegullës. Ka lidhës W3x16q dhe është paraparë për automjete të pasagjerëve.