Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Llambat për sinjal

  Wurth kao profesionalni dobavljač za kupovinu električnih komponenti za automobile, nudi na svom eShop-u signalne sijalice: sijalice sa dva vlakna i sijalice sa jednim vlaknom. Izbor sijalica uključuje razne tipove modela od 12V i 24V. 

  Popular products from category Llambat për sinjal

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Llambë P21W

  072083411
  79 RSD me TVSH-në
  Llambë halogjene Wurth e prodhuar nga xhami special kuarci që absorbon rrezet UV. Kjo parandalon dëmtimin e materialeve plastike të fenerëve. Ky lloj llambë prej 24V është paraparë për automjetet e rënda ngarkuese dhe autobusët si llambë e treguesit të drejtimit, frenave, pozicionit, dritat e ngasjes prapa. Është me cilësi standarde dhe raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit. Ka lidhës BAZ15d.

  Llambë P21W/5W Fukuyama

  35,72 RSD me TVSH-në
  Llamba halogjenë me një fije për fenerë të makinave. Ato vijnë në dy variante: 12V për automjetet e pasagjerëve dhe 24V për për automjetet e rënda ngarkuese. Përdoren si llamba të frenave, pozicionit, ngasjes prapa dhe treguesit e drejtimit.

  Llambë H6W

  07201503
  950 RSD me TVSH-në
  Llambë e paraparë për drita pozicioni ose parkingu. Lidhësi është BAX9s, me 12V dhe 6W. Përdoret tek automjetet e pasagjerëve.

  Llambë, indikator

  072013210
  890 RSD me TVSH-në
  Llambë halogjene Wurth e prodhuar nga xhami special kuarci që absorbon rrezet UV. Kjo parandalon dëmtimin e materialeve plastike të fenerëve. Ky lloj llambë prej 24V është paraparë për automjetet e rënda ngarkuese dhe autobusët si llambë e treguesit të drejtimit, frenave, pozicionit, dritat e ngasjes prapa. Është me cilësi standarde dhe raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit. Ka lidhës BAY9s.

  Llambë P21W Fukuyama

  33,62 RSD me TVSH-në
  Llamba halogjenë me një fije për fenerë të makinave. Ato vijnë në dy variante: 12V për automjetet e pasagjerëve dhe 24V për automjetet e rënda ngarkuese. Lidhësi mund të jetë BA15s ose BAU15s.

  Llambë PY21W

  105 RSD me TVSH-në
  Llamba prej 12V është paraparë për automjete të pasagjerëve, kurse ajo prej 24V për për automjetet e rënda ngarkuese dhe autobusët. Shërben si llambë e treguesit të drejtimit (migavca) ngjyrë portokalli.

  Llambë PY21WW - 12VWS Fukuyama

  57208383
  49,38 RSD me TVSH-në
  Llambë halogjene prej 12V e paraparë për automjetet e pasagjerëve si llambë e treguesit të drejtimit (para dhe prapa), frenave, pozicionit, ngasjes prapa dhe për mjegull. Është me cilësi standarde dhe raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit.

  Llambë R10W Fukuyama

  32,57 RSD me TVSH-në
  Llambë halogjene prej 12V e paraparë për automjetet e pasagjerëve. Është me cilësi standarde dhe raport të shkëlqyeshëm të cilësisë dhe çmimit.

  Llambë R5W

  38,13 RSD me TVSH-në
  Llamba sulfide me një fije. Ato vijnë në variantin prej 12V për automjete të pasagjerëve (makina) dhe 24V për për automjetet e rënda ngarkuese, kamionët dhe autobusët. Kjo llambë është paraparë për pozicionin, dritat sinjalizuese, frenat, ngasjes prapa dhe për mjegull.